"Неділя з Кварталом" тепер на "1+1". Першим гостем став Руслан Сенічкін

"Неділя з Кварталом" тепер на "1+1". Першим гостем став Руслан Сенічкін

Перший випуск програми - у неділю, 24 лютого о 12.00

Поділитися:

Проект "Студії Квартал-95" "Неділя з Кварталом" переїхав на канал "1+1". Тепер з 24 лютого, щонеділі, глядачів каналу "1+1" буде будити весела компанія: Євген Кошовий, Олена Кравець, Денис Манжосов, Степан Казанін, Юрій Крапов і Юрій Корявченков. Дивіться перший випуск програми у неділю, 24 лютого о 12.00 на "1+1"!

Недільний ранок улюблені артисти будуть проводити з телеглядачами у своєму власному домі. Глядачі побачать "включення" з дому, що збудував "Квартал". Олена з Денисом разом з телеглядачами займуться шопінгом, Сашко розкаже все про автомобілі і техніку, Юра - про екстремальні види спорту і незвичну техніку, Євген озвучить цікаві статистичні дані, а Юзик покаже незвичайну кухню. Також вранці до хлопців з "Кварталу" приходять в гості зіркові гості: актори, музиканти та спортсмени.

Першими гостями в новому будинку хлопців став відомий шоу-мен Отар Кушанашвілі та ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін.

Отар, як завжди, поводився розкуто і непередбачувано. Наприклад, на одне з питань відповів хлопцям, що це він придумав горловий спів. А в перервах між сценами шукав будинок терпимості, як він це назвав "будинок, де дівчата слухають за гроші". І, звичайно ж, не залишив без уваги жодну дівчину, присутню на знімальному майданчику: загравав, робив компліменти і взагалі влаштовував навколо себе щохвилинне шоу.

А от Руслан Сенічкін, прийшовши у неділю вранці в гості до "квартальців", не тільки пригадав своє "новинне" минуле і прочитав новини на пару зі Степаном Казаніним, але і взяв ексклюзивне інтерв'ю у журналіста, який цілий місяць провів у "Межигір'ї". Хочете дізнатися, про що вони говорили - дивіться "Неділя з Кварталом" на "1+1"!