«Мріяла з ним працювати»: Неля Шовкопляс привітала Анатолія Анатоліча з днем ​​народження та показала їхнє архівне фото

Неля Шовкопляс здивувала архівним фото з Анатолієм Анатолічем

Неля Шовкопляс здивувала архівним фото з Анатолієм Анатолічем

Поділитися:

Ведуча Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс привітала Анатолія Анатоліча з днем ​​народження та поділилася спогадами про те, як зробила з ним перше фото.

Шовкопляс опублікувала у сторіс в Instagram спільний архівний кадр з Анатолічем, зроблений під час її навчання в 1+1 Media School у 2017 році. Ведуча зізналася, що мріяла працювати з ним, коли була глядачкою Сніданку з 1+1.

«Пам'ятаю, як фанатіла від їхньої пари з Мариною Леончук у Сніданку, коли була глядачкою. Навіть мріяла працювати з Анатолічем. Але тоді, у 2017-му, тішилася, як дитина, хоча б тому, що, як у студентки медіашколи, у мене тепер є фотка із зіркою. Якість фото така собі, але емоцій – море», - поділилася спогадами Шовкопляс.

Неля Шовкопляс и Анатолий Анатолич
nelya_shovkoplyas/Instagram
Неля Шовкопляс и Анатолий Анатолич
nelya_shovkoplyas/Instagram

Нагадаємо, після навчання у 1+1 Media School та стажування у проєктах Модель XL та Танці із зірками з вересня 2017 року Шовкопляс стала ведучою ранкового шоу Сніданок з 1+1. Її часто називають телевізійною Попелюшкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В шкільні роки та зараз: як змінилися Олексій Суханов, Катерина Осадча, Неля Шовкопляс, Тімур Мірошниченко та інші ведучі 1+1 Україна

Новини по темі