Неймовірне перевтілення першої героїні "Поверніть мені красу": ФОТО до і після

Неймовірне перевтілення першої героїні "Поверніть мені красу": ФОТО до і після

У прем'єрному випуску програми "Поверніть мені красу" ми розповіли вам зворушливу історію  50-річної  Лариси з Вінниці&l

Поділитися:

Сьогодні, 4 лютого, у прем'єрному випуску програми "Поверніть мені красу" ми розповіли вам зворушливу історію  50-річної  Лариси з Вінниці – жінки, яка завдяки нашому проекту отримала шанс розпочати нове життя і знову змогла без відрази дивитися на себе дзеркало. 

Як і для інших героїнь проекту, пластична операція для цієї жінки – не примха, а медична необхідність. 20 років  тому Лариса потрапила у страшну аварію, внаслідок якої  її  обличчя було  дуже пошкоджено. Її сину тоді було два роки. Родичі, які не вірили, що жінка виживе, вже збиралися віддати його до дитбудинку. На щастя, Лариса виборола собі життя, та залишилася спотвореною  -  у неї був майже відсутній ніс.  Саме через це вона фактично "поховала себе заживо".

"Я хотіла стати невидимкою, щоб на мене ніхто не дивився", - згадує своє життя героїня.

Команда експертів програми розробила стратегію порятунку жінки: реконструктивна операція на носі (за цей складний випадок взявся пластичний хірург Дмитро Слоссер) і відвідини стоматологічного кабінету, адже в аварії героїня втратила майже всі зуби.  Ще однією невід'ємною частиною відродження героїні стала  підтримка нашого психолога Олени Любченко, а також поради дизайнера Андре Тана. 

Операція з відновлення носа була надзвичайно складною, адже лікар у цьому випадку не мав права на помилку.

"Кожний міліметр хрящової тканини був на вагу золота", - розповідає Дмитро Слоссер.

Виявляється, зазвичай для відновлення носа використовують хрящі з вуха. Але у Лариси вони вже були відсутні внаслідок попередніх операцій, які робили, рятуючи її життя після аварії. На щастя, у Лариси збереглася носова перетинка, з якої Дмитро Слосер і взяв необхідний хрящ,  щоб продовжити роботу. А  після її закінчення був надзвичайно розчулений, коли почув перші слова жінки після багатогодинної, але успішної роботи.

"Ви не надто втомилися?", - запитала його Лариса, яка поводилася надзвичайно мужньо і під час операції, і під час відновлювального  періоду. Експерти поясняють: секрет  швидкого одужання Лариси полягав у тому, що вона повністю довірилася команді порятунку. 

"У вас можуть бути нові груди, але якщо ви себе не полюбите, щастя неможливе. Той шлях, який ми пройшли разом із Ларисою, був дуже складним, але вона подолала його з радістю, - розповідає психолог Олена Любченко,  яка наголошує: одужання в таких випадках неможливе без внутрішніх змін.

А дизайнер Андре Тан, який розробляв для героїні новий стиль, зізнався,  що після знайомства з нею переосмислив своє життя: "Все перевернулося догори ногами. Я зрозумів силу внутрішньої жіночої краси".

Історії інших героїнь на "1+1" щосереди о 22:00.

Дивитися відео програми онлайн: