Ніна Матвієнко розсекретила тренерів "Битви хорів" (ВІДЕО)

Ніна Матвієнко розсекретила тренерів "Битви хорів" (ВІДЕО)

Геніальна співачка увійде до кладу журі. А серед тренерів будуть Скрипка, Катамадзе і Сафіна.

Поділитися:

Телеканал 1+1 готує грандіозний вокальний проект "Битва хорів", подібних якому ще не було в Україні. До складу журі увійде геніальна співачка Ніна Матвієнко.

Ніна Митрофанівна зізналася, що одразу погодилася на участь у проекті. Адже, на її думку, саме у хорах виховуються найкращі співаки. Про це всенародна улюблениця розказала у ранковому ефірі "Сніданку з 1+1".

Також Ніна Матвієнко розкрила деякі секрети майбутнього проекту. Так, шоу "Битва хорів" буде міжнародним.

"Одним з членів журі буде продюсер, який дуже відомий у всьому світі. Я не буду називати ім'я - поки що це ми притримуємо. Ще один - відомий диригент" - заінтригувала Ніна Матвієнко.

Також співачка розказала, хто із зірок буде тренерами учасників шоу "Битва хорів".

"Серед тренерів буде Ніно Катамадзе, Алесандро Сафіна, Олег Скрипка... Ми зараз не можемо всіх навзати, бо команда якраз формується. Це буде дуже цікаво, зовсім нестандартно. Це буде дуже цікавий і нестандартний тренерський склад. Всього в шоу буде 8 тренерів і 3 члени журі", - розказала Ніна Митрофанівна.

До речі, Ніна Матвієнко зізналася, що любить хори за те, що там немає "безвухих". Вона сама 21 рік проспівала у хорі імені Григорія Вірьовки і точно знає: співати в колективі - найцінніший досвід.

"Там вуха чистиш. Там безвухих не беруть. Ти на секундочку випадеш - і всі одразу до тебе повертаються, - жартує Ніна Митрофанівна. - Мене колектив виховав, привив почуття відповідальності. Це як байдарка - спортсмени повинні все однаково робити, інакше цей човен перекинеться. Я це також проходила, на байдарці в дитинстві плавала"

"Хор - це як одні легені. Але коли ти це пройшов, тоді ти можеш стати солістом", - пояснила суддя вокального шоу "Битва хорів".