Новий 2024 рік: який манікюр не варто робити на рік Зеленого Дерев'яного Дракона

Новорічний манікюр: які нігті не варто робити на Новий 2024 рік Зеленого Дракона
freepik.com

Які кольори манікюру не любить Зелений Дерев'яний Дракон?

Поділитися:

Символом Нового року 2024 стане Зелений Дерев'яний Дракон. Який манікюр не варто робити на Новий 2024 рік?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рік зеленого дракона 2024: якого кольору зробити новорічний манікюр

Який манікюр не варто робити на Новий рік 2024

Символ Нового року пов'язаний із удачею, достатком, здоров'ям і гармонією. Тому, оибираючи манікюр на Новий рік, варто віддати перевагу світлим, яскравим і життєрадісним кольорам.

  • Чорний колір. Чорний колір асоціюється з темними силами, негативом і нещастями. Тому, якщо ви хочете, щоб Новий рік був щасливим і успішним, краще уникати чорного кольору в манікюрі.
  • Темні, похмурі кольори. Такі кольори, як сірий, коричневий, темно-синій і т. д., також не сприяють позитивному настрою. Краще вибрати більш світлі і життєрадісні відтінки.
  • Нюдові кольори. Нюдовий манікюр - це класика, яка завжди в моді. Однак, на Новий рік він може здатися занадто нудним і непоказним. Якщо ви все-таки хочете зробити нюдовий манікюр, додайте до нього якийсь акцент, наприклад, блискітки, стразами або малюнок.
  • Занадто складний і об'ємний дизайн. На Новий рік хочеться виглядати особливо красиво і святково. Однак, не варто перестаратися з дизайном манікюру. Занадто складний і об'ємний дизайн може виглядати вульгарно і безглуздо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Манікюр на Новий рік: найкращі ідеї дизайну з фото

Ідеї для святкового манікюру на Новий рік 2024

  • Світлі і яскраві кольори. Зелений, синій, блакитний, жовтий, помаранчевий - це ті кольори, які обов'язково привернуть увагу і піднімуть настрій.

манікюр на Новий рікФото: Instagram/nailamode

  • Дизайн з новорічними мотивами. Сніжинки, ялинові гілки, зірки, подарунки - це класичні новорічні мотиви, які завжди будуть актуальні.

манікюр на новий рікФото: Instagram/pegi_nails

  • Блиск і сяйво. Блискітки, стрази, гель-лаки з ефектом металік - це все те, що додасть вашому манікюру святкового шарму.

новорічний манікюр 2024Фото: Instagram/the.nail.lab.sandra

Який колір манікюру притягне удачу в Новому році? А які кольори зашкодять? Дивіться у "Сніданок. Вихідний", що виходить у вихідні на "1+1 Україна":

Новини по темі