Новий місяць у січні 2024: коли буде Молодик за місячним календарем

Коли Новий місяць у січні — місячний календар на січень 2024
Unsplash

Коли чекати Молодик у січні 2024, та що потрібно знати?

Поділитися:

Новий місяць у січня 2024 розпочне перший місячний цикл цього року. Які зміни принесе найперший Молодик 2024 та як до нього підготуватися?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар стрижок на січень 2024: сприятливі та несприятливі дні для змін зачіски

Коли Новий місяць січень 2024: дата і точний час

Молодий місяць настане 11 січня о 13:57 за Києвом у знаку Козоріг.

Молодий місяць: вплив

Немає одностайної наукової думки щодо впливу Молодика на організм. Деякі люди відчувають підвищену тривожність, дратівливість або депресію під час молодого місяця. Інші, навпаки, відчувають себе більш енергійними, творчими та продуктивними. Це пов'язано з тим, що молодий місяць може спричинити зміни в рівні гормонів та нейромедіаторів, які відповідають за настрій. що в період молодого місяця може підвищуватися ризик травм, інфарктів, інсультів та інших захворювань. Це може бути пов'язано з тим, що гравітаційне тяжіння Місяця може впливати на циркуляцію крові та рідин в організмі.

Молодий місяць січень 2024: що сприятливо робити

Молодий місяць — це фаза місяця, коли його видима частина на небі практично відсутня. У перший день нового місячного циклу астрологи рекомендують: 

  • Написати список своїх цілей на майбутнє. Подумайте про те, чого ви хочете досягти в найближчій та далекій перспективі.
  • Розробити план досягнення своїх цілей. Визначте конкретні кроки, які вам потрібно зробити, щоб досягти своїх цілей.
  • Почати новий проєкт або справу. Якщо ви давно хотіли почати щось нове, то молодий місяць - це хороший час для того, щоб зробити перший крок.
  • Зробити зміни у своєму житті. Якщо ви хочете внести зміни у своє життя, то молодий місяць - це хороший час для того, щоб почати їх.

Що не можна робити на Новий місяць 11 січня

  • Уникайте ризикованих дій. Молодий місяць може посилити імпульсивність та схильність до ризикованої поведінки. Тому краще уникати будь-яких дій, які можуть призвести до травм, нещасних випадків або інших негативних наслідків.
  • Не починайте нових стосунків. Молодий місяць - це не найкращий час для початку нових стосунків. Цей період може призвести до непорозумінь, конфліктів та інших проблем. Краще почекати, поки місяць не перейде в фазу зростання, щоб почати нові стосунки.
  • Не приймайте важливих рішень. Молодий місяць - це час для планування та постановки цілей, але не для прийняття важливих рішень. Краще почекати, поки місяць не перейде в фазу зростання, щоб приймати важливі рішення, які можуть мати довгострокові наслідки.
  • Не сваріться з близькими. Молодий місяць може посилити емоційну чутливість. Тому краще уникати сварок та конфліктів з близькими людьми. Краще відкласти важкі розмови на час, коли місяць перейде в фазу зростання.
  • Не займайтеся хірургією. Молодий місяць може призвести до загострення хронічних захворювань. Тому краще відкласти планові хірургічні операції на час, коли місяць перейде в фазу зростання.
  • Не купуйте дорогі речі. Молодий місяць може призвести до фінансових проблем. Тому краще уникати покупок дорогих речей, поки місяць не перейде в фазу зростання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку: час розпочати щось нове

Чи справді дефіцит в електромережі через морози: дивіться сюжет "Сніданку з 1+1", що виходить з 6:30 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна”.

Новини по темі