Новинному сайту Главред, що входить до складу групи 1+1 media, – 20 років

Новинному сайту Главред, що входить до складу групи 1+1 media, – 20 років

Вітаємо!

Поділитися:

Уже завтра, 3 грудня, новинний портал Главред, що входить до складу групи 1+1 media, відзначатиме свій 20-річний ювілей. 20 років тому, 3 грудня 2002 року, сайт розпочав свою роботу для перших читачів.

Нині Главред висвітлює найважливіші події в країні та світі, тут регулярно виходять ексклюзивні інтерв'ю з експертами, лідерами громадської думки, публікуються аналітичні статті, авторські колонки. Крім того, візитівкою Главреда залишаються чати, за допомогою яких читачі мають можливість безпосередньо поспілкуватися зі знаменитостями, політиками, експертами. Декілька років паралельно з сайтом також видавався і друкований журнал. За час існування Главред отримав низку нагород: «Журнал року 2009», дворазовий володар звання «Найкраще електронне видання України».

Главред входить до ТОП-10 новинних ресурсів України та у ТОП-20 найвідвідуваніших сайтів. Згідно з даними Gemius Audience, у листопаді сайт посів 6-ту сходинку рейтингу новинних ресурсів, поступившись лише авторитетним новинним ресурсам, які утримують лідерство впродовж багатьох років. Протягом місяця сайт відвідали понад 6 000 000 користувачів при загальному охопленні 21%. Тобто кожен 5-й український користувач інтернету в листопаді хоча б раз зайшов на Главред. Також сумарно ресурс має майже 1 000 000 підписників на сторінці у Facebook, близько 65 000 на YouTube, а в Telegram-каналі Главреду кількість користувачів налічує понад 30 000. При цьому аудиторія продовжує стабільно зростати.

«У такий день не скажеш нічого, окрім слів подяки. Дякую нашим читачам. Дякую команді, яка працює сьогодні у складних умовах, як і вся Україна, але примудряється показувати чудові результати. Дякую тим, хто працював на Главреді раніше – протягом цих двадцяти років. Нехай цей ювілей буде лише початком великого шляху», – прокоментував головний редактор Главреда Тарас Сидоржевський.

«Неймовірно пишаюсь своєю маленькою, але злагодженою і працелюбною командою. Ви – неймовірні! Безмежно вдячна нашим читачам за довіру. Намагатимемося й надалі ставати для Вас кращими. І окрема подяка ЗСУ за найкращий подарунок до нашого 20-річчя –  можливість жити та працювати у вільній, незалежній країні», зазначила керівниця проєкту Главред Уляна Кондратенко.

Новини по темі