Новий сезон на "1+1". Правда та Справедливість

Новий сезон на "1+1". Правда та Справедливість

"1+1" презентував новий сезон

Поділитися:

Ця осінь для нас всіх інша. Новий сезон "1+1" також. Щодня та щохвилини ми живемо та боремося за правду та справедливість усі разом.

Щодня Сніданок з "1+1" першим будить країну у найтривалішому ранковому шоу.

ТСН відповідає на головні питання дня, а щонеділі ТСН.Тиждень досліджує найбільш актуальні події. Щодня "Квартал 95" бореться за емоційне здоров'я українців в програмі "Чистоnews", в якій тільки хороші новини, над якими сміється вся країна.

Щодня о 22.30 "1+1" підготував для глядачів щось особливе – програми журналістських розслідувань  "Гроші" та "Територія обману", народне реаліті-шоу "Інспектор Фреймут", політичне шоу "Право на владу" та "Світське життя" з Катериною Осадчою.

Щоп'ятниці свою тижневу порцію сміху можна отримати у шоу "Вечірній Київ", легендарному мультику "Сказочная русь" та новому мультиплікаційному серіалі "Мульти Барбара". Щосуботи "Вечірній квартал" продовжує сміхотерапію.

Щодня ми показуємо вам фільми та серіали: "Роксолана. Величне століття", "Терпкий смак кохання" та "Свати". Наприкінці вереснявідбудеться прем'єра заключного сезону серіалу "Роксолана".

Щонеділі у новому ток-шоу "Хоробрі серця" ведучий Ахтем Сеітаблаєв розповідатиме глядачам про героїв неназваної війни.

Ток-шоу "Хоробрі серця". Прем'єра

Неділя

Ведучий: Ахтем Сеітаблаєв

Виробництво: Департамент журналістських розслідувань "1+1"

Недільне ток-шоу, присвячене людям, які проявили героїзм під час подій на сході України.

"Наша програма не лише про військову доблесть. Вона – про людяність. Про людей, котрі у тяжкі часи проявили надзвичайну відвагу", - розповідає продюсер проекту Максим Шиленко.

Формат програми передбачає не тільки спілкування з гостями в студії (учасниками АТО, волонтерами, лікарями, військовими), а й велику кількість журналістських сюжетів.

Програма журналістських розслідувань "Гроші"

Понеділок, 22:30

Ведучий: Олександр Дубінський

Виробництво: Департамент журналістських розслідувань "1+1"

У новому сезоні програма журналістських розслідувань "Гроші"відкриває інформаційний тиждень на "1+1". Її новий ведучий – Олександр Дубінський.  Віднині "Гроші" не лише викривають корупціонерів, але й роблять їм яскраву антирекламу.

"Ми будемо не тільки закликати до покарання тих, хто грабує нашу країну, а й почнемо їх висміювати. Робити так, щоб антигероїв знали в обличчя, - обіцяє Олександр Дубінський. - Спробуємо допомогти нашим хапугам-корупціонерам та крадіям знайти втрачене почуття совісті, будемо робити все, аби їм самим, їх родинам та знайомим стало за них соромно".

Програма споживацьких розслідувань "Територія обману"

Вівторок, 22.30

Ведучий: Олексій Душка

Виробництво: Департамент журналістських розслідувань "1+1"

Програма споживчих розслідувань. Щодня українських покупців намагаються обдурити, але Олексій Душка відшукає правду на "Території обману". Програма робить дослідження продуктів і послуг, які не можуть зробити інші і розповідає, які бренди і фірми дурять українців. Нова рубрика – народні поради, де "Територія обману" розказує глядачам якими природніми продуктами замінити сучасну хімію. 

Народне реаліті-шоу "Інспектор Фреймут". Прем'єра

Середа, 22.30

Ведуча: Ольга Фреймут

Авторське реаліті-шоу Ольги Фреймут.Ведуча, відома поборниця прав споживачів, перевіряє найпопулярніші заклади громадського харчування України та Європи.

"Справу свого життя та своє покликання відтепер я реалізовуватиму в ролі інспектора. Наша мета – покращити українську сферу обслуговування, прищепити справедливе ставлення до відвідувачів, підвищити самооцінку кожного українця і навіть нації в цілому" розповідає Ольга Фреймут.

Девіз "Інспектора Фреймут" перевірка на совість.  Шоу має народний характер: ведуча разом з командою керується думкою глядачів каналу "1+1" та їхніми побажаннями щодо інспекцій закладів громадського харчування.

Соціально-політичне ток-шоу "Право на владу". Прем'єра

Четвер 22.30

Ведучий: голос за кадром

Канал "1+1" в прямому ефірі перевірить, чи готові українські політики бути обраними і бути у владі. В студію програми "Право на владу" будуть приходити чотири українських політики. У прямому ефірі перед глядачами, експертами, опонентами та журналістами політики будуть відповідати на незручні запитання, аби довести, що дійсно мають право на владу.

"У час, коли про люстрацію здебільшого тільки говорять, а чергові вибори до Верховної Ради наближаються, ми пропонуємо глядачам ще раз подивитися на тих, хто претендує на нашу довіру", - говорить Сергій Попов, директор інформаційного мовлення 1+1 медіа.

Перевіряти політиків будуть за кількома аспектами: чи вірять їм глядачі, чи поділяють їхню позицію експерти, чи погодяться з ними опоненти та чи не піймають їх на брехні журналісти. Щоб не мати змоги впливати на ведучого, учасники не будуть знати, хто ведучий ток-шоу, всі будуть лише чути холодний та неупереджений голос за кадром.

"Чистоnews"

Понеділок - четвер 21.00.

Ведучий: Володимир Зеленський, Валерій Жидков, Євген Кошовий

Проект команди "Квартал 95". Раніше кумедні новини були однією з рубрик "Вечірнього Києва", а тепер це – окреме шоу. З понеділка по четвер о 21:00 на глядачів чекає зустріч із ведучими "Чистоnews" Володимиром Зеленським та Валерієм Жидковим, які у властивій їм манері коментуватимуть найактуальніші події дня, а також з Євгеном Кошевим, який веде рубрику "Рот народу".

"Чистоnews" – це тільки добрі та веселі новини. "Квартал 95" пропонує свій іронічний погляд на події дня. Тільки в "Чистоnews" можна почути хороші звістки про політику та економіку, винятково веселі й цікаві повідомлення про спорт та шоу-бізнес.

"Мульти Барбара". Прем'єра

 П'ятниця 21.15

Анімаційний гумористичний проект "Кварталу 95", в основі якого лежать усіма улюблені номери "Вечірнього Кварталу" про веселих даішників, "кварталівську" сім'ю, всюдисущих туристів, сусідів та кумів. Мультсеріал робили за тією ж технологією, що і "Казкову Русь". Володимир Зеленський, Євген Кошовий, Степан Казанін та інші улюблені актори "Кварталу 95" самі озвучили своїх героїв.

"Мульти Барбара" виходить на "1+1" щоп'ятниці о 21:15. У кожному випуску глядачі зможуть побачити одразу кілька веселих і цікавих історій.