Новий сезон програми "Гроші" розпочнеться 5 вересня

Новий сезон програми "Гроші" розпочнеться 5 вересня

У наступну середу, 5 вересня, програма "Гроші" розпочинає новий осінній сезон. Спецпроект телеканалу 1+1, який порушує найактуальніші соціальні проблеми країни, виходитиме щосереди о 22:40.

Поділитися:

У наступну середу, 5 вересня, програма "Гроші" розпочинає новий осінній сезон. Спецпроект телеканалу 1+1, який порушує найактуальніші соціальні проблеми країни, виходитиме щосереди о 22:40. Програма вийде в оновленій студії та з новим ведучим Жаном Новосєльцевим.

Як зазначає шеф-редактор програми Максим Сухенко, "Гроші" запропонують у цьому сезоні глядачеві ще більше резонансних розслідувань та викриттів.

"Крім того, нова студія відкриває нам додаткові можливості. Ви побачите, наскільки програма стане більш технологічною та мультимедійною", - додає Сухенко.

Однією з тем першого випуску буде питання успішності українських спортсменів на Олімпійських Іграх у Лондоні. Чому Україна втрачає окремі види спорту, чому закриваються школи олімпійського резерву та в яких умовах доводиться тренуватися майбутнім олімпійцям, дивіться 5 вересня о 22:40.