Нудисти з печери та хормейстер у новому сезоні "Міняю жінку" на 1+1

Нудисти з печери та хормейстер у новому сезоні "Міняю жінку" на 1+1

У вівторок, 8 жовтня, о 22:10 глядачі 1+1 побачать перший епізод восьмого сезону "Міняю жінку". Проект "Міняю жінку" став справжнім проривом у реаліті-світі українського телебачення

Поділитися:

У вівторок, 8 жовтня, о 22:10 глядачі 1+1 побачать перший епізод восьмого сезону "Міняю жінку". Проект "Міняю жінку" став справжнім проривом у реаліті-світі українського телебачення та одним з проектів-довгожителів.

У першому епізоді жінками мінятиметься набожна родина з села Мишковичі Тернопільської області та сім'я відлюдників з Фороса. Кримська парочка чотири роки тому відмовилася від досягнень цивілізацій та соціальних обов'язків. Вони живуть лише собі на втіху, подорожують лісами-морями та ночують у печерах. На Тернопільщині родина, навпаки, примножує матеріальні блага та живе заради дітей. Вдома всім заправляє мама, вона вдало керує не тільки чоловіком, а й місцевим хоровим колективом. Чи погодиться хормейстер (мама з Тернопільщини) купатися з новим кримським татом голяка? Чи зможе нудистка Аліса зварити борщ не в польових умовах, а на справжній кухні з газовою плитою? Як відреагує нова мама з печер на пропозицію тернопільського тата перевірити її у лікарні на інфекції? Зможемо дізнатись вже у вівторок о 22:10.

Легендарне реаліті-шоу "Міняю жінку", де немає постановок, підставних артистів та декорацій, щовівторка буде вражати новими історіями. У восьмому сезоні, як і раніше, будуть мінятися господинями контрастні родини: з різним соціальним становищем, світоглядом, ставленням одне до одного, до інших людей, до роботи та до кар'єри; з різним способом життя, поглядами на виховання дітей, харчування, відпочинок.