Одна з найкращих романтичних історій: 5 цікавих фактів про фільм "Привид"

5 цікавих фактів про фільм "Привид" та де його можна подивитися.

Поділитися:

Фільм "Привид" (1990) — це захоплива історія кохання, містики та емоцій, яка вже 30 років не втрачає популярності серед глядачів. Пропонуємо дізнатися більше про  культову кінострічку, яку покажуть цієї п'ятниці о 22:10 на "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головні актори фільму "Титанік": тоді та зараз

Про що фільм "Привид"

Фільм "Привид" (1990) розповідає про Сема і Моллі, молоду закохану пару, щастя яких трагічно обривається, коли Сема вбивають під час пограбування. Після смерті Сем стає привидом, приреченим блукати між світами живих і мертвих. Він не може спілкуватися з Моллі, але його любов до неї настільки сильна, що він шукає спосіб зв'язатися з нею. Сем знаходить допомогу в Оди Мей Браун, екстрасенса, яка може спілкуватися з потойбіччям. З допомогою Оди Мей Сем намагається попередити Моллі про небезпеку, яка їй загрожує, і розкрити таємницю його вбивства.

Цікаві факти про фільм "Привид"

  1. Фільм, у який не вірила навіть головна акторка. У 2013 році Демі Мур розповіла глядачам про свої перші враження від фільму. "Це історія кохання, де мертвий хлопець намагається врятувати свою дружину, і є комедійна частина", — сказала Мур. Акторка тоді подумала: "Ого, це справді рецепт катастрофи". 
  2. Існує версія "Привиду" зі зміненими гендерами головних персонажів. "Привид" зібрав у Японії майже 49 мільйоні доларів, тож не дивно, що японці вирішили зняти свій римейк, але вже з жінкою в ролі привида. Студія, яка випустила оригінальний "Привид", Paramount, та безліч інших компаній були залучені до виробництва та випуску фільму. В Японії фільм називається Ghost: Mouichido Dakishimetai, що приблизно перекладається як "Привид: Знову у твоїх обіймах".
  3. Режисер Джеррі Цукер категорично відмовлявся брати Патріка Свейзі на головну роль. "Тільки через мій труп", — так спочатку режисер стрічки відгукувався про те, щоб Свейзі виконав роль Сема. Та актор дуже хотів зіграти у цій кінострічці та врешті-решт домігся того, аби потрапити на прослуховування. Цукер був вражений акторською грою Патріка та погодив його на роль.
  4. Тоні Ґолдвін так переконливо зіграв антагоніста, що йому це вилізло боком у реальному житті. Актор згадував в інтерв'ю A.V. Club у 2014 році, що його роль підступного вбивці Карла змусила офіціантку відмовитися його обслуговувати. Він не міг зрозуміти, чому вона неприязно до нього ставилася, поки нарешті не запитала, чи він актор. "Вона сказала: "Мені дуже шкода! Я знала, що ненавиджу вас, але не знала звідки, тому що не могла зрозуміти, хто ви", — згадує Ґолдвін.
  5. Страхітливі звуки потойбіччя у фільмі — це насправді плач дітей. У фільмі поганців на той світ забирають моторошні чорнильні тіні. Жахливий звук, який вони видають, насправді є шумом дитячого плачу, відтвореного повільно і задом наперед, згідно з IMDb.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Романтичне побачення чи сімейний вечір: 3 фільми на будь-який смак, які покажуть на "1+1 Україна"

Не пропустіть "Брудні танці" вже цієї п'ятниці о 22:10 на "1+1 Україна".

Новини по темі