Одразу два учасника шоу "Маленькі гіганти" запросили Ольгу Фреймут на побачення

Одразу два учасника шоу "Маленькі гіганти" запросили Ольгу Фреймут на побачення

Днями стартували зйомки нового масштабного дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти", прем'єра якого відбудеться на телеканалі "1+1" вже цієї осені. 

Поділитися:

Днями стартували зйомки нового масштабного дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти", прем'єра якого відбудеться на телеканалі "1+1" вже цієї осені. Згідно з правилами, на першому етапі проекту зіркові наставники відбирають юних талантів у свої команди, щоб далі разом з ними реалізувати їх здібності і мрії, і вести до перемоги.

Як відомо, в проекті візьмуть участь 6 команд, у кожній з яких буде зірковий "коуч". Імена деяких вже стали відомі - це Ольга Фреймут, Ірма Вітовська та Володимир Горянський. Вони будуть надихати і підтримувати своїх маленьких талановитих підопічних. Імена ще трьох наставників поки тримаються в таємниці.

Оцінювати виступи команд в проекті будуть 3 зіркових судді, чиї імена поки також не розголошуються. Кожна команда складатиметься з 4 учасників: вокалістів, танцюристів і талантів оригінального жанру.

Зірковим наставникам належить зробити нелегкий та відповідальний вибір серед безлічі учасників з найрізноманітнішими талантами. Так , маленький колеоптеролог здивував Ольга Фреймут знанням різних видів жуків, ареалів їх проживання і харчування. Вирішивши на власному досвіді перевірити, наскільки складні трюки іноді виконують малюки, телеведуча попросила маленького "катушечника", який виконував цирковий акробатичний номер, показати їй ази свого мистецтва. Зробивши пару рухів, Ольга не змогла втримати рівновагу. Виявилося, це настільки фізично важко, що не кожен дорослий зможе такий трюк повторити.

Не обійшлося і без романтики. За лаштунками проекту розгорілося ціле суперництво за серце Ольги Фреймут. Маленький учасник прямо перед об'єктивами телекамер запросив зірку на побачення. У той час як другий юний шанувальник, дізнавшись про це за лаштунками, вирішив перевершити суперника, зробивши друге речення телеведучої.

Нагадаємо, "Маленькі гіганти" - нове для України дитяче талант -шоу за форматом мексиканської компанії "TELEVISA". Виробництвом проекту займається "1+1 Продакшн".

Учасникам проекту стали вокалісти, танцюристи, а також маленькі таланти оригінального жанру: розмовного, комедійного, пародисти, вундеркінди, діти-індиго, діти-екстрасенси, надзвичайно дотепні, безпосередні діти у віці від 4 до 12 років. Переможцем проекту стане ціла команда.