Одразу троє ведучих 1+1 отримали нагороду від посла Аргентини

Одразу троє ведучих 1+1 отримали нагороду від посла Аргентини

Соломія Вітвіцька, Анатолій Анатоліч та Степан Казанін отримали особливу відзнаку Посольства Аргентини.

Поділитися:

Одразу троє зірок 1+1 - Соломія Вітвіцька, Анатолій Анатоліч та Степан Казанін - отримали особливу відзнаку Посольства Аргентини. Їх досягнення у професійній сфері визнані на найвищому рівні. А ще, на думку дипломатів, ведучі 1+1 зробили великий внесок у популяризацію аргентинської культури.

6 червня у рамках святкування Дня незалежності Аргентини українські зірки отримали свої відзнаки від Аргентинської держави в різних номінаціях. Прийом улаштували Посольство Аргентини в Україні та особисто пані посол Ліла Ролдан Ваcкеc де Муан.

"За доброю традицією, ми відзначаємо найвідоміших українців за їхні досягнення у професійній сфері. Дякую кожному, хто разом з нами сьогодні святкував День незалежності нашої країни", - сказала пані посол.

У номінації "Бадьорість країни" найкращим став ведучий "Сніданку з 1+1" Анатолій Анатоліч. Телеведучий зауважив, що в Аргентині мешкає чи не найбільша українська діаспора в світі – 300 тисяч осіб, і багато хто з них дивиться "Сніданок з 1+1", може, й не вранці (через різницю в часі), а проти ночі.

У цікавій номінації "За розвиток кулінарної майстерності в приготуванні м'яса" найкращим став Степан Казанін, веселий ведучий програми "Смакуємо" на 1+1.

За особливий внесок у розвиток українського шоу-бізнесу заслужену нагороду отримала чарівна Соломія Вітвицька, ведуча випусків "ТСН. Особливе". Соломія наголосила, що це дуже приємна нагорода для неї та всієї команди програми, й пообіцяла ще більше старатися для глядачів.

Нове нагородження та нові імена найкращих відомих українців за версією Аргентини - наступного, 2014 року.