Офіційна сторінка Соломії Вітвіцької набрала понад 100 000 підписників

Офіційна сторінка Соломії Вітвіцької набрала понад 100 000 підписників

Ведуча "ТСН" подякувала читачам за довіру та добрі справи

Поділитися:

Ведуча "ТСН" Соломія Вітвіцька – не тільки майстер своєї страви і успішна журналістка, але і людина з активною громадянською позицією. Про це свідчить не лише народна любов глядачів телеканалу "1+1", а й її сторінка у Фейсбуці, яка днями набрала понад 100 000 читачів.

Соломія щохвилини тримає руку на пульсі та ділиться в мережі цікавими новинами, що відбуваються у світі. Також ведуча неодноразово бувала у зоні АТО, звідки доповідала українцям про становище у "гарячій" точці нашої країни, регулярно бере участь у благодійних акціях та спонукає до цього наше суспільство. Тож, довіра 100 000 українців здобута справедливо та завжди має зворотній зв'язок! І онлайн-друзів Соломії щохвилини стає більше! У цей час, коли пишуться ці рядки їх вже 101 905.

"Я щаслива, що завдяки цій сторінці ми робимо багато корисних справ. Можна сказати, що мої підписники – окрема спільнота, яка має на меті допомогти тим, хто цього потребує. Тут я познайомилася з багатьма людьми, читаю всі повідомлення та з деякими навіть встигла подружитися і зробити щось корисне разом. Мені часто пишуть діти з проханням передати нашим солдатам малюнки, а їхні батьки приносять різноманітні обереги та важливі речі для тих, хто перебуває в зоні АТО. Сподіваюся, ми скоро переможемо, і тоді на сторінці будуть милі котики та різні жіночі штучки. Я дуже вдячна своїм читачам за довіру та небайдужість", - розповіла сайту "1+1" Соломія.

Також телеведуча зізналася: на честь ювілейної цифри читачів команда "1+1" готує спеціальний конкурс. Стежте за оновленнями на офіційній сторінці Соломії у Фейсбуці!