Олексій Душка розповів, як обирати та замовляти товар у інтернет-магазині

Олексій Душка розповів, як обирати та замовляти товар у інтернет-магазині

Ведучий "Життя обману" Олексій Душка розповів 1plus1.ua,на  що потрібно звертати під час інтернет-шопінгу.

Поділитися:

Купувати в інтернеті реально дешевше, але  де гарантії, що там діють такі ж "гарантії", як і в звичайних магазинах?

Ведучий Життя без обману Олексій Душка розповів 1plus1.ua, на  що потрібно звертати під час інтернет-шопінгу.

Як вибирати товар на сайті

  1. Перед тим, як купити щось в інтернет-магазині, варто подивитися на товар вживу. Покрутити, помацати, поміряти. Я так роблю постійно. Знаходжу товар у магазині – не важливо, телефон або взуття - і міряю, кручу-верчу.

  2. Коли ви вже знаєте, що товар вам підходить – скористайтеся спеціальними пошуковими сайтами, які порівнюють ціни в інтернеті. Наприклад,  "Nadavi", "ЕKatalog" і т. д. Ви одразу побачите різницю в ціні.

  3. Купляти одяг через інтернет краще на сайтах, які не вимагають передоплати.

  4. Лишайте адресу електронної пошти і ставте галочку у графі – "надсилати акційні пропозиції". Так ви не просто купите товар дешевше – а ще дешевше. Наприклад, у мене для цього  навіть окрема скринька – і піджак, який в магазині висить за 2000, я купив за 780 грн.

УВАГА! ніколи і нікому не давайте номер своєї кредитної карти.  І не ведіться на спливаючі вірусні вікна. Наприклад, "Ваш андроїд потребує оновлення" чи "введіть підтвердження коду", якщо раніше сайт цього не вимагав – скоріш за все, так хочуть вкрасти ваші персональні дані.

Як замовити товар на сайті

  1. Уважно читаємо вкладку "умови доставки і повернення товару".  В першу чергу читаємо саме цей розділ сайту, а потім клацаємо на кнопку "Sale!" Бо в умовах продажу,  може бути прописано, що  товари цього магазину є акційними і не підлягають обміну чи поверненню. Ось так.

  2. Заходимо у розділ відгуки і читаємо відгуки клієнтів – хто купував в цьому інтернет-магазині, які проблеми мав і як повертали чи обмінювали товар. Якщо гнівних відгуків немає – задумайтесь, скоріш за все сайт "чистять". Нормально, коли критичних відгуків не більше 5-7 %

  3. До речі, якщо товар купуєте через "Нову пошту", то повертати його доведеться  "Укрпоштою" – будьте готові до сервісу СРСР, черг, витрачених нервів, криків "я займала" і обідньої перерви на дві години.

Як купити і оплатити товар у інтернет-магазині

  1. "Утром деньги – вечером стулья". Особисто я довіряю інтернет-магазинам, які спочатку презентують товар, а потім просять гроші.

  2. Якщо в руках у вас техніка, протестуйте її. Вам мають приділити стільки часу, скільки вам потрібно для того, щоб купити товар. Те ж саме і з товаром, який приходить по пошті. Не підписуйте документи, поки не упевнитеся, що берете товар без браку.

Читайте також: День закоханих: Олексій Душка називає дружину "принцесою Монако"

Новини по темі