Олексій Душка та програма "Життя без обману" розповідають про правильні тренування

Олексій Душка та програма "Життя без обману" розповідають про правильні тренування

Сьогоднішній випуск програми експертних перевірок "Життя без обману" буде присвячений темі тренувань та фізичних навантажень.

Поділитися:

Сьогоднішній випуск програми експертних перевірок "Життя без обману" буде присвячено темі тренувань та фізичних навантажень.

Так, автори програми проінспектують київські тренажерні зали та розкажуть про те, як уберегтися від травм та перевантажень під час занять у фітнес-клубі, і не перетворити отриману користь на травми та захворювання.

Унікальний медичний експеримент, який спеціально провів Олексій із командою, підкаже, яке навантаження є можливим під час тренувань, та яка різниця між тренувальними програмами для новачків та професіоналів. 

"Життя без обману" розкаже, які ризики очікують відвідувачів фітнес-клубів та як уникнути неприємних наслідків від контакту із тренажерами, душовими кабінами та комірками загального користування; як правильно добирати одяг для тренувань, і як ігнорування цього важливого аспекту може загрожувати здоров'ю.

Запрошена гостя - співачка Тетяна Воржева, яка багато років захоплюється йогою, безпосередньо на прикладі ведучого продемонструє, які вправи найефективніші, і наскільки важливий індивідуальний підбір тренувань для кожного.

Нагадаємо, що "Життя без обману" виходить ефірі телеканалу 1+1 щосереди о 22:00.