З особливими візерунками: Олена Зеленська вразила вишиванкою на офіційних заходах на честь Дня Незалежності

Олена Зеленська у День Незалежності з'явилася на публіці в особливій вишиванці: фото
ОП

Олена Зеленська у День Незалежності з'явилася на публіці в особливій вишиванці

Поділитися:

Перша леді України Олена Зеленська разом із президентом Володимиром Зеленським взяли участь в офіційних заходах з нагоди 33-ї річниці незалежності України, повідомляється у сюжеті Ранок. Марафон.

Сьогодні, 24 серпня президент і перша леді пройшли алеєю пам'яті загиблих воїнів і поклали квіти до Стіни пам'яті, а також взяли участь у традиційній Молитві за Україну, яка відбулася в Софійському соборі.

Для особливого дня Зеленська обрала елегантний образ. Вона з'явилася на публіці у вишиванці від українського бренду GUNIA Project з візерунками, натхненими анімалістичними та флористичними мотивами з вишитих рушників Наддніпрянщини XVIII століття, та Сумщини XIX століття.

Зеленська доповнила образ чорними брюками широкого крою з поясом з контрастними кистями ручної роботи та класичними білими туфлями-човниками.

Елена Зеленская
ОП
Елена Зеленская
ОП
Елена Зеленская
ОП

Перша леді країни також привітала українців із Днем Незалежності.

«Незалежність – це свобода. Та ми, українці, знаємо: навіть якщо вона дається з народження, треба завжди бути напоготові, щоб її відстояти. Незалежність означає й право бути собою. Однак ми знаємо, що право бути українцями нам доводиться захищати на полі бою. Для когось незалежність – даність. А ми як ніхто усвідомили її цінність», - наголосила вона.

Більше актуальних та цікавих новин дивіться у Сніданку з 1+1, який виходить у будні з 06:30 до 09:30 на 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перша леді Олена Зеленська зʼявилася на коронації Чарльза ІІІ в елегантному вбранні (фото)

Новини по темі