Ольга Фреймут зачарувала глядачів шовковою сукнею з етно-мотивами (фото)

Ольга Фреймут прийшла на фінал Голос. Діти 3 в стильному шовковому платті
1plus1.ua

Ведуча завітала на фінал шоу «Голос. Діти 3» у стильному платті.

Поділитися:

Переможниця «Голос. Діти 3» Еліна Іващенко розповіла про емоції після фіналуУ прямому ефірі фіналу дитячого вокального шоу «Голос. Діти 3» Ольга Фреймут з'явилася в ефектному яскравому образі. Ведуча вручила переможниці шоу Еліні Іващенко нагороду від компанії «Нова будова» – тижневу подорож до Діснейленду на двох.

Для фіналу «Голос. Діти 3» Ольга Фреймут обрала стильне шовкове довге плаття від улюбленого британського бренду Self Portrait. Біло-помаранчева сукня була прикрашена контрастними квітковими візерунками. Ольга Фреймут доповнила яскравий образ кораловою помадою.

Тіна Кароль розкрила Еліні Іващенко секрети успішного виступуЗауважимо, що вчора, 4 грудня, у прямому ефірі телеканалу 1+1 відбувся грандіозній фінал дитячого вокального шоу «Голос. Діти 3». За перемогу боролися Влад Фенічко і Андрій Бойко з команди MONATIK, Саша Подолян і Еліна Іващенко з команди Тіни Кароль, а також Таня Олексієнко та Іванна Решко з команди Потапа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим дивувала переможниця «Голос. Діти 3» Еліна Іващенко

Еліна Іващенко здобула перемогу з піснею «Під облачком», виконаної в супроводі групи «ManSound». Переможця визначили глядачі шляхом телефонного і смс-голосування.

Нагадаємо, що нещодавно Ольга Фреймут зачарувала святковим українським костюмом XIX сторіччя.

Новини по темі