Ольга Фреймут поділилася секретом стрункості

Ольга Фреймут поділилася секретом стрункості

Ведуча "1+1" регулярно тішить прихильників світлинами у Інстаграмі, на яких демонструє чудову фізичну форму.

Поділитися:

Ведуча "1+1" Ольга Фреймут регулярно тішить прихильників світлинами у Інстаграмі, на яких демонструє чудову фізичну форму. Як виявилося, стрункість Олі – це результат здорового способу життя і правильного харчування, пише з lady.tochka.net. Уже тривалий час Оля дотримується дієти, заснованої на легких, корисних і різноманітних продуктах. Перевагу ведуча надає простим стравам, які можна легко і швидко приготувати.

Так, наприклад, на сніданок Оля рекомендує обов'язково випивати йогурт і з'їдати кілька видів фруктів.

День тільки починається, а тому сніданок має бути ситним. Улюблена їжа Ольги - яйця пашот ("Бенедикт"). Ця традиційна французька страва за смаком нагадує яйця, зварені некруто, тільки трохи ніжніша і оригінальніша.

Також до свого раціону Фреймут намагається додавати побільше свіжих фруктів, а також овочів у різних поєднаннях, доповнених нежирними рибними або м'ясними продуктами й заправленими легкими соусами.

Протягом дня Оля намагається не морити себе голодом. Окрім того, ведуча зізналася, що їсть небагато хліба, взагалі не вживає ковбасу і смажені страви. З білкової їжі надає перевагу телятині, курці й рибі, приготованій на грилі.

А з-поміж напоїв Оля полюбляє свіжі соки, а також прості й корисні коктейлі з них.

Нагадаємо, що вже 3 вересня на "1+1" стартує шоу "Інспектор Фреймут", у якому ведуча постане в оновленому образі.