Ольга Фреймут розповіла, як будує стосунки з чоловіками

Ольга Фреймут розповіла, як будує стосунки з чоловіками

I love Ukraine - звучить головний заклик Pink в червні. 

Поділитися:

I love Ukraine - звучить головний заклик Pink в червні. Цей номер присвячений всьому українському (брендам, особистостям, туризму). Обкладинку прикрашає українська телеведуча Ольга Фреймут (канал 1+1).

Головний інспектор країни розповіла в інтерв'ю, як проект "Інспектор Фреймут" змінив її особисте життя, як вона будує стосунки з чоловіками, які відкриття вона робить у своїх нових інспекціях, і якими стануть ресторани в найближчі 10 років.

Зйомки проходили вночі в супермаркеті Le Silpo. Кадри були зроблені на фоні вітрин і стелажів з продуктами, фруктами і бакалії. В хлібобулочному відділі Ольга навіть спробувала себе в ролі продавця апетитної випічки і кексів. Строкатий продовольчий фон доповнювали не менш яскраві літні образи Олі. Грайливі однотонні сукні, "піжамні" костюми з шортами, прикрашені веселими принтами в матроську смужку і тропічними птахами.

Незважаючи на нічний час, на знімальному майданчику було не до сну. Атмосфера була дружньою і завзятою. Ольга легко перевтілювалася в нові образи і відчувалося, що вони близькі їй по духу. Нічні відвідувачі супермаркету не приховували свого здивування при вигляді телеведучої і фотографувалися.


Команду студії L'Officiel на чолі з фотографом Сонею Плакидюк доповнили фотографи та оператори телеканалу 1+1. І незабаром можна буде подивитися репортаж у програмі "Cніданок з 1+1".

"Чесно кажучи, цей випуск Pink - велика перемога нашої команди. Раніше ми не знімали свої обкладинки протягом декількох місяців поспіль. Але як же міг вийти true Made in Ukraine номер без української зірки? Ми вибрали Ольгу Фреймут і всупереч всім стисненим термінам і перипетій зробили це", - каже редакція Pink.

Ольга Фреймут розповіла про те, що для неї сьогодні "Інспектор Фреймут", і як їй вдається зберігати рівновагу в конфліктних ситуаціях.
"Наша програма - це дзеркало суспільства. І кожен може подивитися на себе з боку. Я стала стриманішою. Я- лакмус, який допомагає людям проявити свій характер. Я - тест на їхню совість. Мені подобається цей образ, в ньому можна постійно розвиватися. Вимогливий український глядач не дозволить бути однаковою. Я шукаю однодумців і вірю, що колись буде окремий продакшн для інспекторів у рамках каналу. Є нечиста сила, а ми будемо чистою силою, яка поспішає на допомогу. Багато матусь вже зараз пишуть, що їхні діти грають в інспектора, почали прибирати в кімнаті. Стежити за чистотою стало модно!"

Також в ексклюзивному інтерв'ю Ольга Фреймут розповіла про те, що залишається за кадром проекту "Інспектор Фреймут" і як вплинув проект на особисте життя і побут.

"Я перестала отримувати подарунки, тому що люди бояться мені не догодити. Коли я приходжу в заклад просто поїсти, з офіціантами навколо мене постійно щось трапляється. Вони то суп на мене виллють, то стакан перекинуть. У житті у мене сформувався внутрішній контроль чистоти. Якщо забруднився рушник, я відразу відправляю його на прання".

Яка робота по дому подобається Ользі найбільше? За яким принципом виховує доньку Злату? На які "граблі" довелося наступати по життю з чоловіками і що лякає Ольгу Фреймут в серйозних стосунках?

"Завжди приходить момент, коли почуття переростають у дружбу або жалість. Я це помічаю і вмію дуже швидко з відносин піти. Я не боюся серйозних стосунків. З усіма чоловіками, які були зі мною, я відчувала, що це буде довго, по-справжньому, але не назавжди. Саме слово "назавжди" мене лякає", - зазначила в інтерв'ю Pink Ольга Фреймут.

У продовження концепції номера редакція Pink закликає витрачати гроші з розумом і пишатися українськими брендами. Спільно з Юлією Савостіною (автором книги "У пошуках Made in Ukraine" і творцем однойменного фестивалю) редакція Pink підготувала гід по топових українських лейблах. 10 сторінок взуття, одягу, косметики, декору, аксесуарів від кращих українських виробників. Разом: 102 бренди з ілюстраціями та корисною інформацією. Вивчай і користуйся!

На сторінках журналу також можна знайти бюджетні альтернативи літнього відпочинку - 4 повноцінні автомобільні поїздки по Україні на будь-який смак.

У червневому номері журналу можна почитати про модні уроки історії про те, як і де народжуються культові речі (наприклад, пончо, топ-сайдери, бермуди і тельняшки) та наочні приклади того, як носити невагомі мережива, строкаті принти, довгу бахрому і сандалі- гладіатори в стилі 70-х, щоб цього літа ти була шаленою і яскравою, як "діти квітів".