Ольга Фреймут проведе експеримент у себе в квартирі (ФОТО)

Ольга Фреймут проведе експеримент у себе в квартирі (ФОТО)

Сьогодні, 22 грудня, о 22:00 на телеканалі "1+1" в Новому Інспекторі Фреймут глядачі побачать епізод, присвячений салонам краси. 

Поділитися:

Сьогодні, 22 грудня, о 22:00 на телеканалі "1+1" в Новому Інспекторі Фреймут глядачі побачать епізод, присвячений салонам краси.

Саме ці місця можуть бути небезпечними для здоров'я відвідувачів у разі нехтування правилами гігієни фахівцями салонів і недостатньої дезінфекції інструментів.

Ведуча Ольга Фреймут проведе інспекцію одного з київських "манікюрних кіосків", які зараз так поширені в Україні, оскільки надають експрес-послуги за невисокою ціною. Глядачі побачать шокуючі подробиці роботи таких салонів, які в антисанітарних умовах надають навіть такі послуги, як дитячий манікюр.

Також буде проведена інспекція салону краси "Естель" у Ніжині, що знаходиться по сусідству в одній будівлі з ритуальними послугами, київського центру лазерної епіляції і косметології "Естетік стайл" у Києві, а також одного з найдорожчих в Україні фітнес-клубів "5 елемент", одноденний абонемент в якому коштує 990 гривень.

Цікавий експеримент буде проведений знімальною групою Інспектора в квартирі ведучої Ольги Фреймут. Для того, щоб перевірити популярний інтернет-сервіс замовлення послуг онлайн під назвою "Метнись кабанчиком", у квартирі ведучої обладнали справжній шпигунський пункт. Таємний агент замовила послуги візажиста і перукаря додому. Рівень професіоналізму людей, які надають свої послуги на цьому інтернет-сервісі, Ользі Фреймут допоможе оцінити головний редактор популярного українського глянцевого журналу Уляна Бойко.

Нагадаємо, проект Новий Інспектор Фреймут у кожній програмі знаходить і нагороджує Народною премією професіоналів сфери обслуговування, які часто залишаються без заслуженої уваги.

Новини по темі