Ольга Фреймут розповіла про свій талісман

Ольга Фреймут розповіла про свій талісман

3 вересня о 22:30 на "1+1" стартує реаліті-шоу "Інспектор Фреймут", у якому Ольга обіцяє захистити споживачів від непорядних рестораторів.

Поділитися:

3 вересня о 22:30 на "1+1" стартує реаліті-шоу "Інспектор Фреймут", у якому Ольга обіцяє захистити споживачів від непорядних рестораторів. Напередодні прем'єри  ведуча  презентувала фанам найяскравіші кадри свого авторського проекту, а також відповіла на питання найвідданіших глядачів. Так, прихильників дуже цікавило, чи має їхня улюблена ведуча обереги. Як виявилося, уже протягом багатьох років зірку "1+1" захищає подарунок духовного наставника.

"У мене є оберіг – хрестик, який мені дав отець Милентій.  Я його ніколи не знімаю, а одного разу на "Голосі країни" таки зняла. І в результаті я знепритомніла під час прямого ефіру, коли оголошувала переможця Ігоря Грохоцького. Запаморочилося в голові, стало зле", - згадала свої відчуття Ольга Фреймут.

Відтоді ведуча не розлучається з оберегом, але це не означає, що під час знімання проекту "Інспектор Фреймут" їй було легко. Які труднощі довелося подолати ведучій та її команді, ви дізнаєтеся вже зовсім скоро. Не пропустіть прем'єру проекту 3 вересня, о 22:30, на "1+1".