Ольга Фреймут зіналася, що її найбільше шокувало під час інспекції в McDonald's

Ольга Фреймут зіналася, що її найбільше шокувало під час інспекції в McDonald's

Якість обслуговування, чистоту, їжу, ціни й атмосферу білявка оцінювала у Киворізькому "Маці" на 95-му кварталі.

Поділитися:

Глядачі роками просили Ольгу Фреймут перевірити найпопулярніший фастфут - McDonald's. І нарешті ведуча "1+1" наважилася на цю серйозну інспекцію. Якість обслуговування, чистоту, їжу, ціни й атмосферу білявка оцінювала у Киворізькому "Маці"  на 95-му кварталі.

Персонал ресторану швидкого харчування зустрів Олю з усмішкою і навіть дозволив спробувати себе в ролі працівника. Фреймут приймала замовлення, знайомилася з відвідувачами, дізнавалася, як обирають найкращого співробітника місяця і, звісно ж, перевіряла кухню.

Чи не найбільше інспектора цікавило, як часто у McDonald's міняють олію. З'ясувалося, що замість працівників це робить спеціальна техніка, яка щодванадцять годин оновлює вміст фритюрниць. Ознайомившись із функціями роботів, Ольга поспілкувалася із директоркою закладу. Керівниця розповіла про традиції закладу, зокрема жорстоке правило, яке шокувало ведучу. З'ясувалося, що під дахом одного McDonald's  заборонено працювати родичам і людям, які люблять одне одного. Якщо ж між колегами виникають почуття, одного з закоханих відряджають до іншого "Маку".

"Якби я закохалася в бургермейкера, то би мовчала. Гордо б мовчала", - пожартувала Фреймут.

Які вади Ольга відшукала у легендарному фаст-фуді? Та що вразило ведучу в інших ресторанах Кривого Рогу, дізнавайтеся у відео: