Ольга Фреймут зізналася, що брала приклад із легендарної Ґрейс Келлі

Ольга Фреймут зізналася, що брала приклад із легендарної Ґрейс Келлі

Ведуча "Голосу країни" вчилася тримати спину, як легендарна закторка

Поділитися:

Сьогодні ввечері відбудеться допрем'єрний показ біографічного фільму "Принцеса Монако", який розповідає про долю відомої акторки Ґрейс  Келлі. Головну героїню у стрічці зіграла Ніколь Кідман, яка для українського глядача звучатиме голосом Ольги Фреймут. У гостях "Сніданку з "1+1" ведуча "1+1" розповіла, що з великим задоволенням стала акторкою дубляжу у цій картині.

"Я люблю те, що я роблю. Якщо мені щось не подобається, я за це не беруся. А озвучувати Ґрейс  – для мене велика честь", - сказала Ольга й на прохання Руслана Сенічкіна спробувала порівняти себе з героїнею.

"Я далеко не принцеса. Та й Ґрейс не була принцесою. Вона була з багатої сім'ї, її батько був бізнесменом, але він у неї не вірив, на відміну від мого батька. Але і її, і моя мама - вчителі фізкультури", - сказала Оля.

Та виявилося, що не тільки це об'єднує Фреймут із Келлі. У студії ранкового шоу ведуча зізналася: свого часу брала приклад із легендарної зірки.

"Коли я не знала, який стиль обрати, завжди дивилася її світлини. Вирізи на сукнях, які вона носила, я зараз застосовую у своєму гардеробі. Вона ікона у цьому плані для мене. Я навіть вчилася тримати спину, як вона", - розповіла Ольга Фреймут.

Більше дізнавайтеся у сюжеті "Сніданку з "1+1":