Ольга Фреймут зустрілася із "Супермамою"

Ольга Фреймут зустрілася із "Супермамою"

Телеведуча запросила на щиру  розмову Світлану Резнік, яка самостійно виховує двох донечок.   

Поділитися:

Телеведуча запросила на щиру  розмову Світлану Резнік, яка самостійно виховує двох донечок. 

До столичної кав'ярні Світлана завітала зі своїми донечками, 11-річною Лерою та однорічною Настею. Жінка до останнього не могла повірити, що зустрінеться зі своїм кумиром. У квітні Світлана отримала зворушливого листа від Ольги Фреймут та особисте запрошення на каву. Відтоді, каже "супермама", вона щодня чекала на цю зустріч:

- Я дуже переживала, хвилювалася, уявити не могла, що Оля нас так тепло зустріне, наче давніх друзів. Вразило те, що вона з оптимізмом дивиться на все. "Хоч би як було складно, завжди треба знаходити в собі сили й вірити, що все буде добре",  - сказала вона. Мені від цих слів стало набагато легше.

Поки малеча була зайнята цікавими справами та частуванням, телеведуча та її гостя ділилися материнським та життєвим досвідом, адже обидві подолали непростий шлях. За місяць до пологів 37-річна Світлана залишилася сама: у найвідповідальніший момент її несподівано покинув коханий чоловік. Попри труднощі, жінка вірить у краще. Світлану підтримує доброчинний фонд "Мама SOS", їй допомагають рідні та друзі. А ще від проблем рятує улюблена робота. "Супермама" шиє вдома на замовлення одяг, а у майбутньому мріє про власне ательє.

Ольга Фреймут порадами, своєю історією надихає і допомагає відкрити нові горизонти мамам, які йдуть по життю самі. Торік Ольга та телеканал 1+1 ініціювали соціальний проект "День супермам": освітні зустрічі з матерями-одиначками, з метою підняти їхню самооцінку, окрилити, надихнути приємними й корисними знайомствами, обговорити практичні ідеї самореалізації. Відома телеведуча чудово знає, що самотність – це не лише досвід, а й можливість самовдосконалення:

 - Я дуже люблю зустрічатися з людьми, схожими на мене, від яких я можу чогось навчитися і яким можу допомогти сама. Прочитавши історію Свєти, я зрозуміла, що хочу побачити цю дівчину, по-перше, подивитися на її силу, а по-друге, може, щось порадити, тому що вже є готовий рецепт – приклад мого життя, можна багатьох помилок уникнути. Ця зустріч була неминучою. І це завжди обмін досвідом. Мами, які самі виховують дітей, – це не каста нещасних кинутих жінок. Навпаки, це вільні дівчата, які повинні момент своєї свободи використати раціонально і з користю. Кожна моя самотність – це моя еволюція.

Саме такі зустрічі, на думку телеведучої, додають супермамам наснаги та роблять їх сильнішими. Щаслива жінка не має права на комплекси, жінка, яка полюбить себе, обов'язково зустріне справжнього чоловіка та реалізує свої таланти:

- Найголовніше правило спілкування чоловіка з жінкою – це не асоціювати себе з проблемою. Все добре, все прекрасно. Ніхто нікого не кинув! Якщо людина пішла, значить, на те була воля божа. Я за те, щоб бути щасливою і усвідомлювати: я прекрасна! Усмішка Свєти, її красиві, модні, доглянуті та щасливі діти – для мене це яскравий показник. Тому я після цієї зустрічі почуваюся дуже щасливою.

Старша донечка Світлани Лера зізналася, що завдяки телеведучій здійснилася і її мрія: "Оля для мене – ідеал! Я мріяла її побачити. Вона надихає нашу родину!"

Душевна розмова тривала понад дві години. Багатодітна родина отримала в подарунок від телеведучої солодощі, іграшки, косметику та книжки. Щоб підтримати жінок, такі зустрічі Ольга планує проводити й надалі. "Ми обмінялися телефонами. Я у Свєти замовила сукню для своєї бабусі, в мене бабуся - модниця. А Свєта гарно шиє, зараз сестричка скине мірки, і ми пошиємо бабусі красиве плаття. Свєта  є активною дівчиною – я активна  дівчина, ми разом можемо допомогти жінкам, які не вірять у себе і плачуть у подушки. Я хочу, щоб ми обмінялися досвідом і разом з осені робили спільні заходи. Ми - телеканал "1+1" і я –  завжди збираємо цікавих мам із дітками, запрошуємо цікавих спікерів, які дають свої поради, проводять майстер-класи, мами між собою спілкуються. Так ми змінюємо світ, це велика місія".