Освідчення після 15 років знайомства: щемлива історія кохання Ольги Харлан і італійського спортсмена Луїджі Самеле

Ольга Харлан і Луїджі Самеле: історія кохання
olgakharlan/Instagram

Ольга Харлан і Луїджі Самеле: історія кохання, яке подолало роки та відстані

Поділитися:

Українська фехтувальниця Ольга Харлан поділилася зворушливою новиною — вона готується до весілля з італійським олімпійським чемпіоном Луїджі Самеле. Про це вона повідомила у своєму Instagram, чим дуже здивувала своїх фоловерів.

Та не менше здивування викличе й сама історія кохання найвідомішої пари олімпійських чемпіонів, яка почалася, як виявляється, ще 15 років тому. 

Ольга Харлан
olgakharlan/Instagram

Перша зустріч

Їхня історія кохання бере початок ще понад 15 років тому, коли вони вперше зустрілися на змаганнях у Франції. Тоді Ользі було лише 15 років, а Луїджі — 18. Італієць відразу звернув увагу на вродливу спортсменку та навіть потайки її сфотографував. 

Однак тоді на змаганнях, вони так і не познайомилися ближче. Їхні дороги розійшлися й Ольга та Луїджі на багато років залишилися для одне одного просто приємним спогадом. Та їхні професійні шляхи продовжували розвиватися. Обидва занурилися у світ спорту — численні тренування, перемоги й поразки. Проте випадкова зустріч через стільки років перетворилася на щось більше.

Ольга Харлан
olgakharlan/Instagram

Кілька слів пробудили симпатію

Стосунки між спортсменами почалися вже набагато пізніше. Ольга по-іншому подивилася на Луїджі десь у 2017 році, коли ще перебувала в офіційному шлюбі з українським фехтувальником Дмитром Бойком, але вже розуміла, що через постійну розлуку, стосунки з чоловіком себе вичерпали й залишалося лише поставити офіційну крапку.

Ольга почала помічати Луїджі по-іншому. Кілька простих слів між ними пробудили симпатію, яка поступово переросла у щось більше. Ольга пригадує, що вже тоді побачила в Луїджі не типовий образ італійця — він видавався їй дуже щирим і особливим.

Попри взаємні почуття, на той час Харлан була в шлюбі, що унеможливлювало розвиток нових стосунків. Однак у 2018 році Ольга розлучилася, і саме тоді Луїджі почав активно проявляти своє зацікавлення та пара почала зустрічатися.

Ольга Харлан
olgakharlan/Instagram

Були за крок від розриву

Пара почала будувати спільне майбутнє, але на шляху до їхнього щастя стояло багато труднощів, зокрема велика відстань. Через складнощі відносин, пара навіть думала про розрив. Проте під час карантину Ольга вирішила поїхати до Луїджі в Італію, де вони змогли провести більше часу разом і зрозуміти, що готові боротися за своє кохання.

Тоді дуже привітно прийняла Ольгу й велика італійська родина Самеле. Після одної з таких зустрічей пара й вирішила більше ніколи не розлучатися на такий довгий термін. Цей крок став вирішальним для зміцнення їхніх стосунків.

Після кількох років спільного життя, пара пережила ще одне випробування — початок війни в Україні. Тоді Ольга змушена була переїхати в Італію до коханого, де Луїджі дуже підтримував Ольгу в цей важкий час, що ще більше об’єднало їх. 

Ольга Харлан
olgakharlan/Instagram

Харлан - про бажання мати дітей

Після більш ніж шести років стосунків Луїджі Самеле зробив вирішальний крок і освідчився Ользі Харлан. Цей важливий момент стався під час їхньої спільної відпустки у США, де італійський олімпійський чемпіон запропонував руку та серце українській фехтувальниці.

Ольга Харлан
olgakharlan/Instagram

 

Ольга не лише з радістю прийняла пропозицію, а й поділилася з підписниками в соціальних мережах зворушливими моментами освідчення, показавши свою обручку. Щаслива спортсменка зізналася, що цей момент став кульмінацією їхніх стосунків і тепер пара готова до наступного етапу свого спільного життя. 

Раніше в інтерв'ю з Машею Єфросиніною в її проєкті Екзамен. Нова реальність, Ольга зазначала, що вже готова до створення сім'ї та народження дітей. За словами спортсменки, вони з бойфрендом переконані, що це обов'язково станеться, проте додає, що на це потрібен час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Несподівано»: Ольга Харлан виходить заміж

Новини по темі