Опозиція висловила свої вимоги владі, а Янукович знайшов винних у силовому розгоні Майдану

Опозиція висловила свої вимоги владі, а Янукович знайшов винних у силовому розгоні Майдану

Круглий стіл "Об'єднаємо Україну" за участі Президента України Віктора Януковича, трьох попередніх президентів, прем'єр-міністра Миколи Азарова, представників церков і громадськості пройшов

Поділитися:

Круглий стіл "Об'єднаємо Україну" за участі Президента України Віктора Януковича, трьох попередніх президентів, прем'єр-міністра Миколи Азарова, представників церков і громадськості пройшов сьогодні в Палаці "Україна".

Про це повідомляється в свіжому випуску "ТСН.Особливе".

Під час виступу представники опозиції висловили свої головні вимоги до влади: амністувати затриманих євромайданівців, звільнити чиновників, які провалили євроінтеграцію, і покарати винних за розгін євромітингу.

Президент України Віктор Янукович заявив, що рішення розігнати мітинг 30 листопада ухвалили троє людей. Їхні імена він не назвав, але пообіцяв, що всі троє понесуть відповідальність за неправомірну діяльність.

"Хочу сказати, що трійка людей, яка тієї ночі була поряд з Майданом, має безпосереднє відношення до прийняття того рішення, яке було прийнято. Я вважаю, що вони повинні нести відповідальність за те, що там сталося", - сказав Янукович.