Катя Осадча відправила сина до школи на день пізніше

Катя Осадча відправила сина до школи на день пізніше

В школу Ілля пішов у формі і з букетом троянд.

Поділитися:

Ведуча програми "Світське життя" Катерина Осадча відправила сина до школи на день пізніше від інших українських школярів. Перший дзвоник для її 10-річного Іллі прозвучав сьогодні. Фото сина-п'ятикласника ведуча виклала на своїй сторінці у Facebook.

"Цього року урочисту лінійку в нашому ліцеї перенесли на 2 вересня, - говорить Катя Осадча. - А це вже повноцінний навчальний день, шість уроків. Так що свято було коротким: після виконання гімну України і виносу штандарта відбувся парад першокласників, продзвенів дзвінок і школярі відправилися по своїх класах".

Відомо, що Ілля навчається у престижній школі "Лідер" на Печерську. На святкову лінійку він прийшов у шкільній формі і з букетом троянд.

"У школу син збирався з сумом, що закінчилося літо, а з ним - і канікули. Але Ілля був радий тому, що знову побачить однокласників - він, швидше, за ними скучив, ніж за уроками", - говорить про настрій сина Осадча.

Нагадаємо, першокласниками стали сини одразу двох ведучих ТСН - Марічки Падалко та Юлії Бориско. Хлопці навчаються у одному класі.

Дивіться ФОТО: Як ведучі ТСН синочків в 1 клас відправляли