Особливості відпочинку в Єгипті

Особливості відпочинку в Єгипті

Напередодні відпустки виникає питання, а куди ж вирушити?

Поділитися:

Одним з найбільш улюблених видів відпочинку є відвідування теплих країн, де є можливість полежати на пляжі, скупатися і зайнятися дайвінгом, відвідати екскурсії. І для цього якнайкраще підходить Єгипет.

Що потрібно пам'ятати при виборі туру?

Купити путівку до Єгипту досить просто. Відпочинок у цій країні вирізняється доступністю, адже недарма це найбільш частий запит туристів. Тут буде приємно відпочивати в будь-якій компанії: з друзями, з дітьми або ж з другою половинкою. Крім доступних цін, популярність Єгипту обумовлена ще й простотою оформлення візи.

При виборі туру варто пам'ятати про те, що в цій країні досить жарко влітку. В цей період температура може становити до + 50⁰С на сонці. Більш приємний температурний режим чекає туристів восени, навесні або взимку.

Курорти, на які варто звернути увагу

Є два основних напрямки, куди прагнуть потрапити туристи. Це Хургада і Шарм-ель-Шейх. Перший – захопливий курорт, який відмінно підходить для відпочинку з маленькими дітьми. Піщані пляжі, коралові рифи, розваги дозволять зробити відпочинок незабутнім.

Шарм-ель-Шейх — курорт, який складається з декількох бухт. Саме тут зібрані всі розваги, які можуть зацікавити туристів. Різноманітні розважальні комплекси, дискотеки, боулінги, ресторани, дайв-центри, відмінні пляжі з піщаним берегом. Це ідеальне рішення, якщо ви хочете не тільки насолодитися морем і сонцем, але і провести весело вечір.

Дахаб — ще одне місце, куди часто їдуть туристи. Найбільше він приваблює любителів віндсерфінгу. Відрізняється великою кількістю місцевих визначних пам'яток і оазисів, водних розваг.

Таба — ще один варіант для тих, хто хоче провести спокійний відпочинок з сім'єю і маленькими дітьми. Крім цього, варто звернути увагу на те, що корали розташовані близько від берега, а значить насолоджуватися красою підводного світу туристи мають можливість щодня. Більш того, звідси легко можна виїхати на різні екскурсії, наприклад, у древню Петру або відоме містечко Ейлат.

Єгипет є одним з найбільш популярних напрямків. Якісний сервіс у готелях, берег Червоного моря з прекрасними пляжами, піраміди і багато іншого дозволять зробити відпочинок незабутнім та повним нових вражень.

Новини по темі