"Пекельна кухня 2" - ласкаво просимо до другого кола "пекла"

"Пекельна кухня 2" - ласкаво просимо до другого кола "пекла"

Сьогодні, 11-го січня в ефірі "1+1" прем'єра другого сезону телехіта минулого телероку, кулінарного реаліті-шоу "Пекельна кухня 2"

Поділитися:

Сьогодні, 11-го січня в ефірі "1+1" прем'єра другого сезону телехіта минулого телероку, кулінарного реаліті-шоу "Пекельна кухня 2". Арам Мнацаканов, Юлія Висоцька та Сергій Гусовський знову відкривають ворота свого "пекла" для тих, хто готовий пройти всі випробування заради звання майстра і призу в 500 000 тисяч гривень.

16 учасників. Всі вони - дуже різні. Досвід роботи - теж: в одних - куховарство біля домашньої плити, в інших - кухня, де готують їжу для 3-х тисяч осіб, мангал або елітний ресторан міжнародного готельного комплексу. Але у другому сезоні вони не тільки будуть з'ясовувати, хто з них кращий і гідний перемоги та призу в півмільйона гривень, але і - хто кращий кухар - чоловіки чи жінки? Боротися будуть чоловіки-кухарі проти жінок-кухарів: червона команда проти синьої.

"Ви ж пам'ятаєте, у першому сезоні теж з цього починалося ..., - зауважує проникливий Сергій Гусовський. - У другому сезоні немає відверто слабких учасників, але я впевнений, що на якомусь етапі поділ на "М" і "Ж" закінчиться. Має значення не стать, а рівень професіоналізму, фізичні і психологічні кондиції ".

Величезні декорації у павільйоні площею 2300 кв.м. - справжнє  кулінарне місто, де живуть учасники і де щодня проходять чергові випробування, вигадані невблаганними ведучими. І кожну хвилин, протягом всієї доби за учасниками спостерігають 30 камер ...

- Я анітрохи не змінився з першого сезону, - стверджує Арам. - Я не буду змінювати свою позицію по відношенню до стандартів, які вибрав. Стандарти найвищі, тому погані страви будуть летіти туди, куди вони повинні летіти - на смітник. Учасники повинні бути в тонусі, тому що мені не потрібні сонні кухарі в кухні, мені потрібні ситі і задоволені люди. У другому сезоні буде дуже багато чого, чого не було в першому сезоні. Не хочу вам розкривати таємниць, але чисто по-людськи і професійно мені дуже цікаво.