Переможець "Голосу країни" привітав маріупольців з Днем міста

Переможець "Голосу країни" привітав маріупольців з Днем міста

Антон Копитін дав великий концерт у прифронтовому Маріуполі.

Поділитися:

Переможець п'ятого сезону всеукраїнського вокального шоу "Голос країни" Антон Копитін 20 вересня дав великий концерт у прифронтовому Маріуполі.

Для співака дуже важливо в такий непростий час підтримати земляків, подарувати їм радість та надію на світле майбутнє.

"Як сказав один з військовослужбовців, на фронті вони захищають наші кордони, щоб ми тут, у тилу, мали можливість посміхатися. Зізнаюсь, що візит до Маріуполя в мене самого вселив велику надію на довгоочікуваний мир", - поділився враженнями після виступу Антон Копитін.

Зазначимо, Маріуполь став першим містом в українському турі співака. Саме там Антон прожив багато років і зустрів своє кохання. У місцевому БК "Іскра", де свого часу він пропрацював 6 років, на стінах досі висять його фотографії. Для маріупольців концерт Антона Копитіна став великою подією. Жителі міста радісно обіймали співака та активно фотографувалися з ним.

Виступ у рідних краях для переможця "Голосу країни" став дуже символічним. Своїм прикладом він показав землякам, що, зробивши крок назустріч до своєї мрії, можна змінити своє життя.

Нагадаємо, вихованець Тіни Кароль став переможцем проекту у червні 2015 року. Під час фіналу зірковий тренер презентувала своєму підопічному подарунок – квартиру у Києві.

Зараз Антон виступає з концертами в різних куточках планети, в процесі зйомок знаходиться його кліп на пісню, яку для нього написала Тіна Кароль.

Тим часом проект "Голос країни" вже розпочав відбір талантів для участі в шостому сезоні головного вокального шоу України. У пошуках неординарних голосів команда проекту знову вирушила в регіони. Зокрема, найближчим часом відбудуться кастинги в Полтаві, Дніпропетровську та Києві.

Детальну інформацію про кастинги шостого сезону "Голосу країни" дивіться тут.