Переможець "Голосу країни" з'явився на обкладинці "Телескопу"

Переможець "Голосу країни" з'явився на обкладинці "Телескопу"

Антон розповів, що сказав одразу після оголошення результатів на сцені

Поділитися:

Переможець п'ятого сезону "Голос країни" на "1+1" з'явився на обкладинці українського видання "Телескоп". В ексклюзивних інтерв'ю у перший же день після фіналу Антон Копитін та троє фіналістів проекту розповіли про свої досягнення і переживання у проекті "Голос країни", мрії і плани на найближче майбутнє.

Антон Копытин зізнався, що не очікував своєї перемоги, він був упевнений, що переможе Тетяна Решетняк  і розповів, про що сказав Тетяні одразу після оголошення результатів на сцені.

Журнал "Телескоп" (№26, 2015) вже у продажу.

Нагадаємо, п'ятий сезон шоу "Голос країни" став найрейтинговішою розважальною програмою 2015 року: за аудиторією 18-54 (Україна) рейтинг склав 5,8%, частка – 17,6%. Загальна аудиторія сезону "Голос країни" склала понад 24 млн. глядачів (4+), а це майже дві третини телеглядачів України (63%).

Шоу "Голос країни-5" стартувало на "1+1" 8 березня, а суперфінал відбувся 7 червня 2015. Тренери - Тіна Кароль, Потап, Святослав Вакарчук та Олександр Пономарьов. Ведучі - Ольга Фреймут та Юрій Горбунов (приєднався до Ольги на прямих ефірах). Перемогу у проекті здобув Антон Копитін з команди Тіни Кароль.