Переможець шоу "Голос країни" отримає неймовірний приз!

Переможець шоу "Голос країни" отримає неймовірний приз!

Цієї неділі вокальний проект каналу 1+1 "Голос країни. Все по-чесному" розпочинає прямі ефіри

Поділитися:

Цієї неділі вокальний проект каналу 1+1 "Голос країни. Все по-чесному" розпочинає прямі ефіри. 16 найсильніших конкурсантів виступатимуть наживо та боротимуться за прихильність глядачів шоу і головний приз. А він буде неймовірним! Адже переможець отримає контракт та запис дисків у найвідомішій студії звукозапису.

Телеканал 1+1 підпише контракт з переможцем "Голосу країни" для підтримки і розвитку його кар'єри. Запис пісні та випуск дисків бере на себе "Комп Мьюзік", ліцензіат компанії EMI - найвпливовішої студії звукозапису у світі. Саме тут народилися пісні таких легенд музики, як Deep Purple, Depeche Mode, Queen та, навіть, The Beatles! Тепер до цих легенд приєднається ім'я переможця шоу "Голос країни".

Починаючи з 26 травня долю конкурсантів вирішують виключно глядачі 1+1. Зіркові тренери Тіна Кароль, Святослав Вакарчук, Олег Скрипка та Олександр Пономарьов вже не мають права голосу і не зможуть впливати на подальшу участь у проекті вокалістів своїх команд. Ім'я того, хто отримає звання кращого голосу країни та неймовірний приз, стане відомо 9 червня під час грандіозного фіналу шоу.

Не пропустіть прямі ефіри шоу "Голос країни. Все по-чесному" - щонеділі о 20.15 на 1+1.