Переможницею битви у програмі "4 весілля" стала красуня з львівського села

Переможницею битви у програмі "4 весілля" стала красуня з львівського села

Марічка і її коханий вибороли головний приз випуску

Поділитися:

Переможницею третього випуску романтичного реаліті-шоу "4 весілля" стала наречена з Львівської області. Весілля Марічки було у бірюзових кольорах і відбулося у мальовничому селі.

Саме Марічка та її коханий Тарас вибороли головний приз випуску – романтичну подорож до Франції. Їх весілля отримало найвищі оцінки.

"Одного разу була дуже смішна історія. Я ще була зовсім маленькою, напевно, клас сьомий, і пішла з батьками на дискотеку.  Я танцювала. А Тарас каже: "Ото колись буде дівка!", - розказала Марічка історію свого кохання.

За перемогу у реаліті "4 весілля" Марічка змагалася з трьома іншими нареченими.

Так Тетяна з Луцька була впевнена, що найкращим виявиться її весілля – класичне європейське. Наталка з Київської області стала героїнею "4 весіль" після того, як у минулому сезоні у проекті брала участь її сестра.

А Марійка з Тернополя влаштувала кавове весілля, тому що дуже любить цей напій. Під час весільної прогулянки гості завітали до кав'ярні. І їх вкрай обурило, що довелося самим платити за свої замовлення.

Нагадаємо, у кожному випуску реаліті "4 весілля" чотири справжні наречені змагаються за головний приз – романтичну подорож. По черзі вони відвідують весілля одна одної і виставляють свої оцінки: за сукню, церемонію, банкетне меню тощо. Такою прискіпливою не буває жодна свекруха!

Дивіться реаліті-шоу "4 весілля" щовівторка на каналі "1+1". Початок – о 22:00.