Переможниця "Великих перегонів" знайшла своє кохання на шоу

Переможниця  "Великих перегонів" знайшла своє кохання на шоу

29 червня, закінчився перший сезон проекту "Великі перегони" на 1+1. Переможницями та власницями подарункового сертифіката на 500 000 гривень стали львівські "Королеви краси"

Поділитися:

Цієї суботи, 29 червня, закінчився перший сезон проекту "Великі перегони" на 1+1. Переможницями та власницями подарункового сертифіката на суму 500 000 гривень стали львівські "Королеви краси", Валерія Нікіфорець та Богдана Примак. Давнім подругам, яких свого часу об'єднав конкурс краси "Міс Львів", вдалося довести всім, що прекрасна зовнішність у поєднанні з блискучим розумом – хороша основа для чудової командної гри та перемоги.

До фіналу дійшли три пари: подружжя юристів з Криму, батько з сином з Києва та подруги зі Львова. Проект змінив життя кожної пари: хтось схуд на 7 кг, одружився та відкрив туристичну агенцію, хтось закохався та започаткував власний ресторанний бізнес, хтось нарешті знайшов сімейний спокій та налагодив теплі стосунки в родині.

"Проект не просто виправдав наші сподівання, а перевершив їх на всі сто відсотків. Враження та досвід від "Великих Перегонів" залишаться в нашому житті надовго. У повсякденному житті ми звикли зазвичай довго осмислювати, зважувати, а потім приймати остаточні рішення, згодом наважуватись на дії, а на "Великих перегонах" процес прийняття рішень і переходу до активних дій було доведено до інстинктивного автоматизму: "Завдання – Рішення". Саме це додало нам рішучості та допомогло стати першими",- кажуть Валерія Нікіфорець та Богдана Примак, переможниці першого сезону "Великих перегонів".

Валерія зізналась, що в неї зав'язалися стосунки з Ігорем, учасником команди спортсменів.

Проект "Великі перегони" одразу набув широкого розголосу, його активно обговорювали глядачі 1+1, які мріяли взяти участь у пригодах навколо світу – уже як учасники. Тисячі запитів від глядачів та успіх шоу в ефірі каналу надихнули 1+1 оголосити кастинг другого сезону проекту. Зараз розробляється новий маршрут квесту.

До участі в шоу запрошуються пари, готові перевірити свої стосунки десятками країн, сотнями випробувань та тисячами кілометрів. Станьте учасниками грандіозної пригоди по всьому світу з "Великими перегонами" на 1+1!

"Заповнити анкету на сайті - це вже перше випробування, адже вона досить довга. Терпіння в цьому проекті - дуже важливий чинник. І часто ті, хто має терплячість, проходять випробування швидше й точніше, ніж учасники, які мають силу", - кажуть продюсери проекту "Великі перегони", Sisters Production.

Довідка про проект:

Масштабне шоу "Великі перегони" на 1+1 - це реаліті-змагання по всьому світу. Оригінальний формат "The Amazing Race" підкорив увесь світ: 12 років в ефірі, 13 нагород телевізійної премії "Emmy Award", 22 успішні сезони у Сполучених Штатах Америки, майже півсотні країн на п'яти континентах стали свідками неймовірних перегонів навколо земної кулі.