Пес Патрон святкує день народження: скільки йому виповнюється та які подарунки він замовив

Легендарний пес Патрон святкує день народження: скільки йому виповнюється та які подарунки замовив
Instagram/patron_dsns

Пес Патрон сьогодні відзначає свій день народження.

Поділитися:

Сьогодні, 20 липня, вже легендарний пес Патрон святкує свій третій день народження. На своїй сторінці в соціальній мережі від імені Патрона оголошено про благодійний збір коштів на закупівлю корму бездомним тваринам. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історія знаменитого песика Патрона, який допомагає працівникам ДСНС розміновувати території

Патрон

"У мене сьогодні день народження. Мені 3 роки. І я найщасливіший пес у Всесвіті. У мене є любляча сім‘я, я маю достобіса іграшок, я допомагаю врятувати життя людей, і у мене щодня є що їсти. А ще у мене є ви! І мені справді не байдуже як у вас справи. Чи сумуєте ви, як вас розвеселити. Я хотів, щоб у цьому профілі ви знаходили натхнення і розраду. Маю надію, я справляюсь з цим.

Я знаю, що ви зараз думаєте: «Що б такого тому Патрону подарувати». По-перше, свою усмішку. Ось просто зараз усміхніться. Дякую! 

По-друге, хочу попросити допомогти мені зібрати кошти на велииииику миску корму для собачок і котиків, в яких поки немає свого дому: хотів би їх пригостити в честь свого дня народження. Це зовсім необов‘язково, лише якщо у вас є можливість. Я знаю, що зараз кожна копійка не зайва, тому все зрозумію... Всім святковий лизь!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Патрон 🧨 (@patron_dsns)

Новини по темі