Під час зйомок "Останнього москаля" дотла спалили будинок

Під час зйомок "Останнього москаля" дотла спалили будинок

Уже зовсім скоро на "1+1" стартує файна патріотична комедія "Останній москаль"

Поділитися:

Уже зовсім скоро на "1+1" стартує файна патріотична комедія "Останній москаль". Під час зйомок деяких епізодів цього серіалу акторам довелося нелегко.

Так, виконавець ролі нахабного російського родича Валєри Ігор Скрипко ніколи в житті не забуде, як з'їжджав із гори на возі, запряженому трійкою майже некерованих коней.

"Траплялися моменти, коли було справді страшно. Якось нам із Назаром Задніпровським, який грає Штефка, треба було спуститися з гори на підводі. Я дуже люблю Назарчика, але маю сказати, що в своєму житті він коней цих нечасто водив і досвіду у нього як такого не було. А тут довелося їхати з гірки до самісінького низу! Назар, звісно, намагався керувати кіньми, але все ж таки це тварини… З ними не можна вгадати. Так ось сиджу я такий на краю цієї гарби, мене трясе в усі боки, я тримаюся, як можу… А нас же ще й знімають при цьому! Я всі молитви перечитав. Думав: "Господи, хоч би зараз не звалитися". Коні справді мчали шалено", - згадав Ігор.

За сценарієм герой Скрипка постійно потрапляє в халепи, які поступово змінюють його характер та  життя загалом. Молодий російський актор зробив усе можливе, аби гідно впорався з феєричними випробуваннями сценаристів і сподівається, що глядачі вподобають працю команди проекту. 

"Із яких я тільки дахів не падав! З якими тільки тваринами не грався! Під якою тільки водою я не мокнув! У яких я тільки пожежах не згорав! Уявляєте, творці спеціально збудували дім, який потім спалили. Зовсім. Дотла", - розповів Скрипко.

За долею "останнього москаля" Валери та інших персонажів файної комедії стежте уже зовсім скоро на "1+1".  

Більше про серіал дізнавайтеся тут: http://moskal.1plus1.ua/