Підопічні Вакарчука розповіли, як готуються до "живих ефірів" (ФОТО)

Підопічні Вакарчука розповіли, як готуються до "живих ефірів" (ФОТО)

Учасники зізнаються, що поки не можуть приборкати хвилювання перед важливим виступом

Поділитися:

Уже цієї неділі, 18 травня учасники "Голосу країни. Перезавантаження" співатимуть для глядачів "1+1" у "живому ефірі". Аби не припуститися помилок під час виступу, виконавці на репетиціях уважно дослухаються до порад наставників. Одними з перших підготовку до наступного ефіру розпочали підопічні Святослава Вакарчука. Чи не найбільше за виступ хвилюється Василь Міщенко. Тиждень тому у нього виникли серйозні проблеми з голосом.

"Я не міг співати абсолютно. Святослав порадив мені мовчати. Він сказав: "Якщо твій голос відпочине, то все налагодиться". На щастя, так і сталося. Але все одно зараз мені дуже страшно! Із кожним разом стає не легше – складніше", - зізнався Василь.

Лячно перед виступом на "живому ефірі" й Дарині Кирилко. Дівчина боїться, що нерви можуть завадити показати все, на що вона здатна.

"У неділю на мене дивитиметься вся країна! Я намагаюся приборкати хвилювання, але поки не дуже вдається. Мені страшно, що цей стан може відобразитися на голосі", - сказала Дарина. На відміну від хлопців, Кирилко багато часу витрачає не тільки на опанування пісні, а й на вдосконалення фігури.

"Я готуюся дуже активно! Працюю над вокалом, ходжу до тренажерної зали й басейну. Часу катастрофічно бракує!" - говорить дівчина, яка поки не може стверджувати, що не припуститься під час виступу жодної помилки.

Старанно готується до першого ефіру й улюбленець дівчат Ігор Грохоцький. Понад усе хлопець переймається через те, що йому - співаку-аматору - доведеться боротися з учасниками, які на сцені, як риба в воді.

"Найважче конкурувати з людьми які з мікрофоном, із публікою, зі сценою на ти. Я ж все життя провів на стадіоні. Там увага була прикута не тільки до мене, а ще до 10 чоловік. А зараз я змагаюся самотужки. Кожна нота відображає мій внутрішній стан, тому дуже тяжко психологічно налаштуватися на пісню", - пояснив свої відчуття Грохоцький.

Окрім того, хлопець зізнався, що боїться розчарувати наставника: "Я відчуваю неймовірну відповідальність перед Святославом. Я докладу усіх зусиль, аби впоратися з хвилюванням і довести, що легендарна людина повірила в мене не даремно".

Якщо Ігореві уже вдалося попрацювати з Вакарчуком і обговорити тонкощі свого виступу, то Леонардо Ободеяке тільки належить зустрітися з наставником.

"Я пропустив репетицію, тому що їхав до Львова на дуже важливі діі! Тобто я ще навіть не бачився з тренером!" - зізнався колоритний учасник і додав, що, попри це, готовий постати в прямому ефірі.

"Мені все одно: у "живому ефірі" співати чи в записі. Кожен мій виступ – живий. Так завжди було й буде. Бо моя душа, моя музика - для людей!"- запевнив Ободеяке.

P.S. Сьогодні Святослав Вакарчук святкує день народження. Попри щільний графік підготовки до "живих ефірів", підопічні знайшли час і спосіб, аби привітати свого наставника. 

"Оскільки нас всіх багато й ми всі в різних містах, то було обрано найоптимальніший варіант - відео. Ми разом співаємо пісню "Дякую". Це саме те, що кожен із нас хотів би сказати Святославу", - розповіла Дарина Кирилко, яка ініціювала підготовку сюрприза для "океанівця".

Підопічні не тільки зняли відеоролик для тренера, а й адресували йому теплі слова в соцмережах. 

"Ось і настав цей День! День народження нашого найпрекраснішого Тренера! Геніальної Людини, живої Легенди музики і просто найкращого у світі Святослава Вакарчука! Бажаю йому натхнення, щоб ми всі чули все нові музичні шедеври" - написала Дарина, яка із ефіру в ефір породжує "мурашки" на шкірі Вакарчука.

Брія Блесінг, яка покинула шоу під час першого раунду "Нокаутів", теж привітала екс-наставника. Зі спільного фото зі Святославом вона зробила своєрідну листівку. "З днем народження, Славік!!!" - написала на зображенні Брія

До побажань Дарини й Брії приєдналися інші учасники команди Вакарчука. Окрім творчих звершень, вони зичать Святославові стати тренером-переможцем "Голосу країни".

Дивіться перший ефір "Голосу країни. Перезавантаження" у неділю о 21.00 на "1+1".