Підопічний Вакарчука Леонардо розповів про дружбу з Брією Блессінг і конкуренцію на шоу

Підопічний Вакарчука Леонардо розповів про дружбу з Брією Блессінг і конкуренцію на шоу

Співочий африканець розповів про ідеальну дівчину й друзів на проекті.

Поділитися:

Одним із найяскравіших учасників минулого ефіру "Голосу країни" став зірка YouTube Леонардо Ободеяке. Святослав Вакарчук упізнав чуттєвого виконавця пісень "Океану Ельзи" й узяв його до своєї команди. В інтерв'ю нашому сайту співочий африканець розповів про ідеальну дівчину й друзів на проекті.

 

- Леонардо, чи траплялися з вами якісь смішні випадки на "Голосі країни"?

- Було одного разу. Якось я приїхав до Києва о 5 годині ранку. І ще не дуже знав пісню, яку мав співати уже о 9.00, бо в Тернополі я був на парах і не встиг її вивчити. Я заселився до готелю і дуже втомленим почав готуватися до зйомки. Я кричав у кімнаті, відкривав голос. Словом, намагався співати.

Через півгодини у сусідній кімнаті хтось почав стукати. Я подумав, що звуки від дверей. Побіг відчиняти, а там нікого не було. Тож я повернувся до кімнати й продовжив співати. Згодом знову почув стукіт – за дверима знову порожньо… І так разів 10-12. Я подумав, що зі мною хтось грає. І вирішив не звертати уваги. Але мені все одно було дуже цікаво, що за людина так швидко бігає.

Потім я повернувся до кімнати й почув, що за стіною хтось співає, пішов привітатися. Як виявилося, то теж були учасники "Голосу країни", які не могли спати через те, що я готувався. Вони зізналися: для того, аби я перестав кричати, стукали… в стіну. А я ж бігав до дверей! (сміється) Вони розповіли, що чули, як я їх відчиняв, і дуже сміялися. То були учасники з команди Лазарєва.

- А з ким ви найбільше потоваришували на проекті?

- У нашій команді всі дуже класні! Я у хороших стосунках із Янушем. Цікаво, що він спілкується російською, але ми розуміємо одне одного. Також дружу з Брією. Вона чудова! Її не можна не любити. Вона надзвичайно добра людина, дуже чесна й відкрита. Із нею легко ще й тому, що ми говоримо рідною мовою.

- А бодай у комусь зі своєї команди ви відчуваєте конкурента?

- Ні. Для мене це ж не конкурс, а можливість співати для тих, хто хоче чути, можливість відчувати Україну.

- Цікаво, ви українською виконуєте тільки "Океан Ельзи" чи знаєте й пісні інших виконавців?

- Без сумніву, "Океан Ельзи" - найкращі в Україні. Але є ще дуже багато непоганих гуртів. Ось мені дуже подобається "Sky", а ще люблю Земфіру, але я не знаю, українка вона чи росіянка.

- Земфіра – росіянка, але вона підтримує Україну. У неї справді прекрасні пісні про сильні почуття. До речі, усіх дівчат дуже цікавить, чи ви закоханий?

- Моє серце вільне.

- А яка дівчина зможе підкорити тебе?

- Насамперед, вона має бути мені близькою духовно! Я мрію зустріти хорошу, чесну, чемну й веселу людину. І дуже важливо, щоби вона вміла готувати, бо мені ж треба їсти (сміється).

- Які страви в пріоритеті?

- Мені дуже подобається борщ. Для мене стало справжнім відкриттям, що ним можна наїстися. Це так цікаво! А ще я люблю спагеті з соусом і рис із м'ясом… Ой, як же він називається?

- Плов!

- Так, плов! Обожнюю його.

Із ким Леонардо Ободеяке зіткнеться у вокальному двобої, дізнаємося уже в неділю о 21.00.