Після вокальних боїв "Один на один" у "Голосі країни. Нова історія" шоу залишили 8 вокалістів

Після вокальних боїв "Один на один" у "Голосі країни. Нова історія" шоу залишили 8 вокалістів

Вчора, 19 лютого, в ефірі каналу 1+1 відбувся перший епізод вокальних боїв "Один на один" шоу "Голос країни. Нова історія". Чотири зіркові тренери з допомогою своїх дрім-тім, обрали перших з 24 учасників прямих ефірів.

Поділитися:

Вчора, 19 лютого, в ефірі каналу 1+1 відбувся перший епізод вокальних боїв "Один на один" шоу "Голос країни. Нова історія". Чотири зіркові тренери з допомогою своїх дрім-тім, обрали перших з 24 учасників прямих ефірів.

Діана Арбєніна, Олександр Пономарьов, Валерія та Олег Скрипка формували з вокалістів своїх команд пари, кожна з яких на музичному рингу спільно виконала пісню. Після виступу лише тренер вирішував, хто продовжить участь у шоу "Голос країни. Нова історія". За результатами епізоду "Один на один" шоу залишили 8 вокалістів.

Справжньою сенсацією першого двобою стала відмова студента-медика  з Нігерії Мофі Араромі, учасника команди Валеріїї, продовжувати участь у шоу. Він просто не приїхав на зйомку, група "Голосу країни" знайшла його в Тернополі. Мофі Араромі вирішив не продовжувати участь у шоу, а стати пастором і співати в одній з релігійних громад.

Першими на музичний ринг ступили вокалістки Дар'я Громова та Яна Юдіна з команди Олександра Пономарьова. Тренер обрав для їх спільного виконання популярний хіт британської співачки Adele – "Rolling in the deep". Виявилося, що Яна та Даша кращі подруги, але під час їх виступу на музичному ринзі панував дух справжнього суперництва. Всі тренери подякували вокалісткам за гарний виступ і своєрідну манеру виконання популярного хіта, але Олександр Пономарьов довго не міг прийняти рішення хто має залишитися у шоу і навіть звернувся за допомогою до глядацького залу. До наступного етапу потрапила Яна Юдіна.
Другою парою на музичному ринзі з команди Олександра Пономарьова мали зустрітися нащадки двох визначних українських родів – музичного та козацького - Марія Яремчук та Сергій Нетахата. Для спільного виконання зірковий тренер обрав пісню Назарiя Яремчука "Стожари". За його словами досконало цю композицію зможе виконати лише той, хто відчуває українську землю. Для Марії було за щастя виконувати пісню її батька, але на репетиції не все виходило вдало, так само як у Сергія. Після вокального бою зіркові тренери відмітили надзвичайно вдалий дует. Але Олександр Пономарьов був не задоволений виступом своїх підопічних, адже вони не виконали всі настанови. Зірковий тренер надав шанс продовжувати участь у шоу Марії Яремчук.

Найнеочікуванішим дуетом стали Олександр Онофрійчук та Тетяна Луканова з команди Діани Арбєніної, так як вони співають у зовсім різних музичних напрямах. Всупереч баченню музичного продюсера шоу Костянтина Меладзе, тренер обрала для них пісню Алли Пугачової та Володимира Кузьміна "Две звезды". Після "вибору наосліп" Діана вигадала кожному учаснику своєї команди кодові імена, Олександра через його сонячну посмішку назвала Ісусом, а Тетяну – Пугачовою, Луканова ідеально виконує пісні примадонни. На репетиціях дует не клеївся. У Сашка виникли проблеми з композицією, тоді як Тетяна співала її бездоганно. Чулпан Хаматова радила Сашку виконувати цю пісню у комфортній для нього манері. Цим він і скористався. Всі зіркові тренери відмітили досвід і професійність Тетяни Луканової, але Діана надала шанс продовжити боротьбу у шоу Олександру Онофрійчуку.
Зірковий тренер для наступної пари зі своєї команди – Тетяни Ареф'євої та Катерини Тихонової, обрала пісню гурту АВВА "Money". На думку музичного продюсера шоу Костянтина Меладзе ця пісня не могла дати можливості вокалісткам як слід продемонструвати свої голоси. На репетиції в обох учасниць не виходило вдало виконати композицію обрану Діаною Арбєніною. Пісня не підходила Катерині та Тетяні і Костянтин Меладзе вирішив залишити репетицію. На музичному ринзі тренери по-різному оцінили виступ дівчат, але всім він здався театралізованим та епатажним. Діана Арбєніна була розчарована виступом Тетяни та Катерини в цілому, проте надала можливість продовжувати участь у шоу Тихоновій.


Олег Скрипка суперниками у вокальному двобої обрав Назара Савко та Яну Шейн. Вони мали виконувати українську пісню "Я піду в далекі гори". На репетиціях краще виходило в Яни, перед музичним рингом вона була впевнена у своїй перемозі. Але на музичному ринзі майже всі тренери погодились, що кращим був Назар і Олег Скрипка надав йому право продовжити участь у проекті.
Вокальну дуель між Ігорем Петровим і Анатолієм Шпарьовим влаштував їх тренер – Олег Скрипка. Донецький математик та співак французьких кабаре мали виконувати пісню рок-гурту Nazareth "Love Hurts".  І хоча пісня була не з репертуару Анатолія, Олег Скрипка був впевнений, що він чудово її виконає. Ані Лорак, помічниця зіркового тренера, порадила Ігорю вірити в себе і ніколи не здаватися. Зірковим тренерам сподобався виступ вокалістів і для Олега Скрипки було не легко прийняти рішення. Він попросив тайм-аут для поради з музичним продюсером шоу Костянтином Меладзе. У шоу залишився донецький математик – Ігор Петров.

Валерія до музичного рингу спрямувала Ігоря Татаренко та Володимира Бандероса. Їм дісталася пісня гурту Creedence Clearwater Revival  "Have you ever seen the rain". Ігорю на репетиції не все добре удавалося. Йосип Пригожин, з дрім-тіму зіркового тренера порадив йому користуватися своєю молодістю та харизмою. На музичний ринг Володимир Бандерас вийшов у своєму звичному образі – з гітарою та губною гармонікою. Всі тренери підтримали його, а Валерія – подарувала перемогу.
Уляна Воробей та Ольга Панкратова, з команди Валерії, стали суперниками не лише на музичному ринзі, але й в житті. У них виникли серйозні конфлікти на репетиції, які закінчилися скандалом.  Виконання пісні Ольги Кормухіної  "Мой первый день без тебя" учасниці бачили по-різному і не могли прийти до компромісу. На музичний ринг вони символічно вийшли у чорних сукнях та з трояндами в руках. Всі зіркові тренери були вражені виступом вокалісток і порівняли його зі справжньою емоційною битвою.  Валерія не змогла відразу зробити вибір, але врешті надала право продовжити участь у шоу Ользі Панкратовій.

Після першого дня вокальних боїв "Один на один" Костянтин Меладзе запропонував Валеріїї замінити Мофі Араромі тим, хто найбільше запам'ятався їй на "сліпих прослуховуваннях" і хто не потрапив у шоу. Тренер згадала двох потужних оперних вокалістів Дениса Федоренко та Юрія Лукяненко (Годо). Кому з них Валерія надасть другий шанс стане відомо наступної неділі.

Нагадаємо, головний приз шоу "Голос країни" - контракт із найбільшою рекординговою компанією світу Universal Music Group

Голос країни звучить щонеділі на телеканалі 1+1 о 20:12!