Сьогодні півфіналісти "Голосу країни" заспівають з тренерами

Сьогодні півфіналісти "Голосу країни" заспівають з тренерами

В прямому ефірі телеканалу "1+1" відбудеться півфінал вокального шоу "Голос країни"-5

Поділитися:

Цієї неділі, 31 травня, о 21:00 в прямому ефірі телеканалу "1+1" відбудеться півфінал вокального шоу "Голос країни"-5. З 8 учасників залишиться тільки четверо, які пройдуть у суперфінал.

"Проект "Голос країни" формує культурне майбутнє нашої країни, відображає смаки і музичні вподобання цілої нації. Народ сам вибирає своїх героїв, близькі йому життєві історії, музику, яку він хоче слухати, і артистів, яким буде підспівувати вся Україна", - каже зірковий наставник проекту, золотий голос України Олександр Пономарьов.

"Голос країни" об'єднує мільйони телеглядачів у різних куточках України та за її межами: люди збираються цілими сім'ями перед екранами телевізорів, щоб почути найкращі голоси вже улюблених виконавців. У півфінал проекту потрапили представники різних регіонів України. Так, у команді Тіни Кароль об'єдналися схід і захід нашої країни:

"Моя команда – це справді втілення України. Так вийшло, що Іван приїхав із Закарпаття, а Антон - переселенець з Донецька. Але вони обидва співають для цілої України, вони не розділяють її ніяк. Я впевнена в них і щаслива, що такі яскраві й талановиті хлопці в моїй команді", - зізнається Тіна Кароль.

У всіх чотирьох командах залишились найсильніші виконавці. Кожен тренер після виступів учасників своєї команди заспіває з ними пісню, після чого дасть оцінку співу своїх підопічних і розділить між ними 100% балів. По закінченні виступу кожної команди ведучі оголосять результати глядацького голосування, і оцінки глядачів буде додано до оцінок тренерів. У суперфінал пройдуть учасники з найбільшою кількістю балів.

Вперше в історії проекту в ювілейному сезоні шоу "Голос країни" музичний продюсер Руслан Квінта виступає в ролі мультиінструменталіста і сам акомпанує одному з найкращих естрадно-симфонічних оркестрів України, кількість музикантів якого, задіяних на прямих ефірах, сягає 20 осіб.

Вся країна дізнається імена суперфіналістів у прямому ефірі 31 травня, о 21:00 на каналі "1+1". Дивіться і голосуйте за найкращих серед найкращих!

Нагадаємо, в півфінал шоу пройшли:

• команда Тіни Кароль: Антон Копитін та Іван Пилипець

• команда Потапа: Тетяна Решетняк та Дмитро Костюк

• команда Олександра Пономарьова: Владислав Кашпуренко та Євген Толочний

• команда Вакарчука: Андрій Лучанко та Мебо Нутсубідзе.

Шоу "Голос країни-5" виходить на фінішну пряму. Попереду два прямі ефіри: півфінал 31 травня та грандіозний суперфінал  7 червня. Найсильніші вокалісти проекту зійдуться у вирішальних битвах на головній сцені країни на каналі "1+1".