Подвійне життя. 5, 6 і 7 серії. Кирило застає матір з учителем

Подвійне життя. 5, 6 і 7 серії. Кирило застає матір з учителем

У школі у Кирила знову НП: учитель радить Каті відвести сина до психотерапевта. Учитель Кирила Андрій і Роман - друзі дитинства.

Поділитися:

Дивіться серіал "Подвійне життя" на каналі 1+1.

Середа, 29 січня

Початок - 20:15

5 серія

У школі у Кирила знову НП: учитель радить Каті відвести сина до психотерапевта. Учитель Кирила Андрій і Роман - друзі дитинства. Андрій зізнається Роману, що закоханий у Катю. Ніна знайомиться в нічному клубі з хлопцем, який потім намагається її зґвалтувати. Пережити стрес Ніні допомагає Роман. Ніна й Роман проводять разом ніч.

6 серія

Ніна зізнається Роману, що не хоче нових стосунків, просто хоче завести дитину, і якщо Роман згоден їй у цьому допомогти, вони продовжать зустрічатися. Катя та Андрій зближуються. Любовну сцену матері з учителем застає Кирило. Кирило вважає, що мати зрадила батька, і тікає з дому.

7 серія

Андрій закоханий у Катю і хоче проводити з нею більше часу, але Катя вирішила не квапити події: діти мають звикнути до того, що на місці їхнього батька може бути хтось інший. Роман закоханий у Ніну, але їй потрібна від нього тільки дитина. Катя дізнається, що Роман і Ніна зустрічаються. Вона сприймає це як зраду.