Поліна в полоні бандитського свавілля

Поліна в полоні бандитського свавілля

Поліна впізнає тіло Бурова.Там же дівчина бачить Ірину. Хоч їй і вдалося вижити, наслідки жахливі: обличчя Ірини спотворене вогнем. У жаху від того, що відбувається вона звинувачує у підпалі Поліну.

Поділитися:

Середа, 24 квітня

Тепер Поліна лишається один на один із зграєю бандитів, як вона боротиметься за життя та справедливість дивіться в нових серіях на 1+1.

 6 серія 

Поліна впізнає тіло Бурова. Дізнавшись, що Анфісу вдалося врятувати, героїня поспішає в лікарню відвідати свекруху, але застає її в жалюгідному стані. Нещасна Анфіса відмовляється вірити, що її улюблений син загинув, і незабаром помирає, заповівши невістці піклуватися про Мітю. Там же дівчина бачить Ірину. Хоч їй і вдалося вижити, наслідки жахливі: обличчя Ірини спотворене вогнем. У жаху від того, що відбувається вона звинувачує у підпалі Поліну.

На довершення всіх потрясінь, Поліну несподівано заарештовують. Проти неї вміло сфабрикована справа: водій Бурова дає свідчення, що підпал влаштувала Поліна. Дівчині загрожує ув'язнення, а її будинок збираються переписати на Джмеля. Героїня у відчаї - її зовсім нікому захистити від бандитського свавілля.

 7 серія

Від смерті Поліну рятує Гриша, який вчасно опинився поруч. Він б'є Джмеля і вмовляє Поліну втекти, перш ніж бандит отямиться.

Незабаром з'являється зграя Джмеля, вони пов'язують Гришу і збираються його вбити. Герой виявляє несподіване самовладання - на межі життя і смерті, хлопець переконує Джмеля, що, рятуючи Поліну, захищав його інтереси. За словами Гриші, вбивство дівчини лише ускладнить ситуацію: для повалення влади Козиря потрібен доступ до його секретного сейфа, а дістати код може тільки Поліна. Крім того, Гриша недвозначно натякає, що Поліна в нього закохана, а, стало бути, він потрібний Джмілю живим... Бандит звільняє Гришу.

 8 серія 

Гриша ховає Поліну в покинутому будинку лісника і повідомляє їй про те, що він - поліцейський. Поліна вдячна йому, але не відповідає на його натяки про почуття.

Гриша приходить до прокуратури і каже Суздалєву, що Поліна у нього, але вона - жертва, а не злочинниця, і він її не здасть. Суздалєв не вірить, він в люті, і намагається влаштувати за Гришею стеження, але Гриша вчасно помічає це і йому вдається втекти від "хвоста".

Повернувшись в хатинку лісника, Гриша бачить, що Поліна зникла. Не розуміючи, що сталося, він хватає зброю і біжить геть.

Нові серії "Королеви бандитів" дивіться по буднях о 20:15 на 1+1