Пономарьов не уявляє себе в ролі учасника "Голосу країни"

Пономарьов не уявляє себе в ролі учасника "Голосу країни"

Тренер шоу "Голос країни. Все по-чесному" зізнався, що не уявляє себе в ролі учасника такого проекту.

Поділитися:

Зірковий тренер шоу "Голос країни. Все по-чесному" Олександр Пономарьов зізнався, що не уявляє себе в ролі учасника такого проекту.

"Я б не пішов", - запевняє Олександр.

За його словами, є інші можливості проявити себе - наприклад, написати хорошу пісню.

"Поки я в тому статусі, в якому зараз є. Хоча ніколи не кажи ніколи – можливо, колись пішов і заспівав би. Але, швидше за все, ні. Це не гордість. Я краще написав би пісню сам, показав би її – зараз є можливість", - пояснює зірковий тренер.

Нагадаємо, учасниками шоу "Голос країни. Все по-чесному" намагалися стати вже відомі артисти. Так свої сили випробували українська співачка Юлія Лорд, російська зірка Юрій Тітов, автор і виконавець Олександр Єгоров. Жоден із зіркових тренерів не розвернувся до них.

Раніше Олег Скрипка запевнив, що також не хотів би опинитися на місці учасника "Голосу країни".

"Я був учасником шоу різних. Але я не боєць, - розказав Олег. - Тому що або треба бути супермонстром і нічого не боятися, або треба бути принаймні готовим на такі випробування. А це випробування серйозні. І для мене дуже важливий внутрішній комфорт. І нехай я недоотримаю якихось ефірів, якоїсь популярності або ще чогось, але ось на ці випробування я вже йти не готовий, чесно кажучи."

Вокальне шоу "Голос країни. Все по-чесному" дивіться щонеділі о 20:15 на каналі 1+1. Нині триває один з найскладніших для тренерів етапів - вокальні бої, за результатами яких в кожній команді залишиться лише половина учасників.