Попіл. 7 і 8 серії. Петров з Сонею збираються тікати з країни

Попіл. 7 і 8 серії. Петров з Сонею збираються тікати з країни

Попіл, який все ще думає про те, що повідомив йому Захар Куприянов, повертається додому. Там його вже чекає Рита – вона зізнається, що вагітна.

Поділитися:

Дивіться новий серіал "Попіл" на каналі 1+1.

Середа, 30 жовтня

Початок - 20:15

7 серія

Попіл, який все ще думає про те, що повідомив йому Захар Куприянов, повертається додому. Там його вже чекає Рита – вона зізнається, що вагітна. Цієї ж ночі Попіл влаштовує невелику пожежу в будівлі УВС і потай, в костюмі лікаря, проникає в будівлю, щоб знайти і спалити свою особову справу. Петров уранці приходить до Соні в ресторан і пропонує їй виїхати з ним з країни, спочатку у Фінляндію, а потім у Європу. Соня обіцяє подумати. Куприянов приходить до Михайлова в лікарню, сподіваючись, що той згадає хоч щось з особової справи Попелу. Але Михайлову вдається воскресити в пам'яті лише одну деталь - татуювання на плечі "Троянда на долонях".

8 серія

Нібито для того, щоб пройтися по магазинах, Попіл їде з Ритою у Сортавал, де через вуличного злодюжку призначає зустріч головному авторитетові тих країв, якому свого часу і мав відвезти общак. Попіл їде на зустріч, а Риті каже, що зустрінеться з Куприяновим. Петров приходить до Соні й дарує їй шубу, а також брошку-метелика. Соня каже йому, що згодна виїхати з ним з країни. Петров випадково чує знайомий голос – Попелова машина зупиняється біля бібліотеки, Рита просить водія почекати її. Петров іде до машини і дізнається, що це була дружина полковника Петрова. Він йде в бібліотеку, а Рита, побачивши Петрова, непритомніє.