Потап і Юрій Горбунов долучилися до благодійного аукціону

Потап і Юрій Горбунов долучилися до благодійного аукціону

Днями відомі музиканти та телеведучі взяли  до рук пензлі й мастихіни, аби подарувати маленьким пацієнтам Центру дитячої кардіології і кардіохірургії шанс на життя.

Поділитися:

За ініціативи фундації "Відкриті серця України" відомі музиканти та телеведучі днями взяли до рук пензлі й мастихіни, аби подарувати маленьким пацієнтам Центру дитячої кардіології і кардіохірургії шанс на життя. Разом із професійними художниками зірки, зокрема тренер "Голосу. Діти" Потап і ведучий цього співочого проекту "1+1" Юрій Горбунов створили картини, які 30-го січня 2015 року буде виставлено на доброчинному аукціоні. За вторговані гроші Охматдит придбає апарат штучної вентиляції легень, що дозволить рятувати понад 20 дітей щомісяця. Власне, заради цього шоумени й постали не перед камерами, а перед мольбертами.  

Заручившись підтримкою майстрині Тетяни Очередько, Потап розпочав наносити на полотно контури золотої рибки.

Поки тренер "Голосу. Діти" відтворював луску, Юрій Горбунов із художницею Інгою Макаровою креслив олівцем правильні кола для соняшника, як у Енді Воргола.

"У мене складний графічний малюнок - "квітка сонця", що символізує тепло, урожай, здоров'я і Україну. Мені здається, що наше полотно, наше власне бачення картини відомого художника буде достойним.", - прокоментував Горбунов.

Юрій, який востаннє брав до рук пензля ще до навчання у театральному виші, пообіцяв, що розрекламує свій витвір перед друзями.

 "Я приведу на аукціон усіх своїх знайомих  бізнесменів і бізнесвуменів. Хай тільки спробують не купити – нашій дружбі кінець", - пожартував телеведучий.

Картини, покликані врятувати життя, зірки створювали сім годин - саме стільки у середньому триває операція на серці, і стільки ж днів дитина перебуває у реанімації після хірургічного втручання. 

До речі, усі запрошені зірки малювали не тільки свої картини, а й долучилися до створення великого полотна, над яким працювали маленькі пацієнти лікувального закладу. Саме це зображення стане головним лотом благодійного аукціону з символічною назвою "7 годин у боротьбі за життя".

Відеосюжет з акції "7 годин у боротьбі за життя" можна переглянути тут: