Потап: Олені Кравець не допомагає знайомство з Вовою Зеленським

Потап: Олені Кравець не допомагає знайомство з Вовою Зеленським

Вже завтра, 10 жовтня, о 21.00 на телеканалі "1+1" відбудеться другий півфінал Чемпіонату України з гумору "Ліги сміху".

Поділитися:

Вже завтра, 10 жовтня,  о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться другий півфінал Чемпіонату України з гумору "Ліги сміху".

У другому півфіналі битимуться команди "Улюблене місто" - Харків (тренер - Потап), "Два капітани +1955" - Київ (тренер - Сергій Сивохо), "Одеські манси" - Одеса (тренер - Антон Лірник).

"Ми побачимо три команди, які змагаються між собою. Сьогодні ми зібрали найкращі жарти. Як показала попередня гра, шанси рівні і дуже чесна боротьба йде, ніхто нікого не тягне. НавітьОлені Кравець не допомагає знайомство з Вовою Зеленським (посміхається). Для нас дуже важливо, щоб все було справедливо і чесно", - поділився своїми враженнями Потап, наставник команди" Улюблене місто ".

У першому конкурсі другого півфіналу команди торкнуться творчість українських письменників і підготують номери за мотивами творів Миколи Гоголя, Михайла Булгакова, а також Іллі Ільфа і Євгена Петрова. У другому конкурсі "Стем із зіркою" битися за перемогу командам допоможуть запрошені зірки. Кого тренери вибрали зоряними наставниками, глядачі дізнаються вже завтра в ефірі телеканалу "1+1"

Нагадаємо, що учасників на сцені фестивалю буде неупереджене журі в зоряному складі з шести чоловік: Юрія Горбунова, Потапа, Сергія Сивохо, Антона Лірника, Ігоря Ласточкіна, а також Олени Кравець. Ведучий шоу - Володимир Зеленський.