Повернення до САДУ зі "Сніданком з "1+1"

Повернення до САДУ зі "Сніданком з "1+1"

З 16 до 18 травня у Ботанічному саду ім. Гришка відбудеться еко-фестиваль "Три дні в Саду"

Поділитися:

"Весна ползет по крышам и домам,

по подоконникам, тарелкам с манной кашей,

по коже в окружении мурашек,

по партам, по мгновениям, по нам."(с) Джек Абарутов

Саме так у "ПРОСТО-в-МЕСТЕ" ми відчуваємо цю пору року. Саме такого спокою, тепла й сонця зараз хочеться понад усе! Не тільки землі, але й нашій свідомості, серцям і очам.

Ця непроста зима змінила нас і наше життя. Нам довелося стати сильнішими й відважнішими, сповна відчути істинний сенс, здавалося б, знайомих слів: Мир, Батьківщина, Весна. Випробування загартували нас, але водночас зробили щирішими й добрішими, навчили дружити міцніше, любити палкіше й більше цінувати людей, країну й просто життя. У всіх його виявах.

Саме тому з 16 до 18 травня ми хочемо запросити всіх до Ботанчного саду ім. Гришка на "Три дні в Саду". Цей еко-фестиваль ми знову присвячуємо зеленому образу життя в мегаполісі. Уже вдруге ми зберемося на зігрітих травневим сонцем галявинах. Будемо відпочивати, усміхатися, любити й творити, як ніколи раніше! В ім'я добра, миру й Весни!

У заході бере участь весела компанія "Сніданку з "1+1". Із вами зустрінуться телеведучі Руслан Сенічкін, Анатолій Анатоліч і чарівні Людмила Барбір і Марина Леончук. На території свята у телекоманди буде окрема затишна зона з яскравим диванчиком і пуфами від Gagarin. На яскравій галявині будуть організовані гостьові студії "Сніданку" open air з особливими гостями (хто прийде? Стежте за анонсами!) И найприємніше: на багатьох гостей чекають теплі стильні подарунки від "Сніданку" і Wannabe Decor.

Для групи "ПРОСТО-в-МЕСТЕ" це вже п'ятий проект. Літні "Кольорові Ночі", зимові "Теплий Ярмарок" і "Love is…", як і "Три дні в Саду", реалізований минулої весни, свідчення того, що дива стаються, якщо в них віриш.

Після кожного проведеного фестивалю ми аналізуємо якість його підготовки, дослухаємося до відгуків гостей, партнерів, учасників, щоб наступного разу зробити програму цікавішою, відпочинок – яскравішим, а людей – ближчими.

Закрити ноутбук, вирватися з полону соцмереж і новин, підставити обличчя сонцю, примружитися і з задоволенням вдихнути ароматне повітря, взяти за руку дитину і відчути її тепло, зібратися за великим столом з друзями, сміятися й спілкуватися наживо, слухати корисні лекції, купувати корисні продукти й бути корисним самому, роблячи добро власними руками, – саме ці прості сенси надихають нас і лягають в основу наших проектів.

Цього разу ми знову вдягнемося у льон, шовк і лозу на дизайн-маркеті, де всі речі зроблено талановитими дизайнерами, майстрами й художниками. Спробуємо натуральні продукти на фуд-маркеті, а потім самі навчимося готувати прості й корисні страви в кулінарній школі на свіжому повітрі. На майстер-класах і лекціях дізнаємося, як жити в злагоді з природою, роблячи своє життя простішим і приємнішим. Пограємо з дітьми у фрісбі і разом посадимо квіти. Послухаємо живу музику і подивимося кіно. Обов'язково дочекаємося вечора і потанцюємо на інтелігентній дискотеці.

Співорганізатор фестивалю – івент-агенство "One2remember".

Дополнительная информация:

https://www.facebook.com/#!/ProstoVMeste

https://www.facebook.com/#!/events/534604729990390/