Повернення Гвердцителі: підопічні Тамари поділилися враженнями від зустрічі з наставницею

Повернення Гвердцителі: підопічні Тамари поділилися враженнями від зустрічі з наставницею

Учасники розповіли, за що перед "живими ефірами" хвилюються найбільше

Поділитися:

Аби вразити глядачів на першому "живому ефірі", учасникам "Голосу країни. Перезавантаження" доводиться серйозно працювати над власними номерами. Підопічні Тамари Гвердцителі, які через хворобу наставниці готувалися до "Нокаутів" самотужки, тепер знову мають щастя наживо слухати поради відомої співачки. Кожну рекомендацію тренера уважно фіксує Ольга Жмуріна.

"На репетиціях Тамара радить мені не занурюватися надто глибоко в себе, більш чітко вимовляти перші рядки в пісні й ретельніше працювати над динамікою. Насправді мені дісталася не найлегша пісня, тому я навіть боялася думати про те, як її виконуватиму. Але Тамара допомогла набути впевненості  в тому, що я впораюся. Вона сказала, що я "як завжди, сяятиму на сцені", - розповіла Жмуріна.

До кожного слова Гвердцителі уважно дослухається й Михайло Мирка.

"Від мене Тамара хоче контрастів. Вона вимагає, щоб у виступі був і плюс, і мінус, і чорне й біле. Я співатиму пісню про кохання і сподіваюся показати у ній не тільки голос, а й майстерність актора", - розповів Мирка.

Підопічні Гвердцителі  ніколи не співали в прямому ефірі. Зараз кожному з виконавців належить звикнути: в режимі реального часу за ними стежитиме вся Україна.

"Це надзвичайно складний етап, адже через надмірні емоції щось може піти не так. Наприклад, тремтітиме голос чи я спіткнуся на сцені", - переймається Оля Жмуріна, але вірить, що хвилювання не завадить їй відкрити глядачам душу.

Дмитро Єременко переконаний: якщо артист не хвилюється перед виступом – він не артист. Окрім того, хлопець зізнався, що ніхто з близьких не вміє його заспокоювати. Приборкати власні емоції під силу тільки йому.

А от Михайло Мирка звик, що його підтримують батьки, проте, на жаль, цієї неділі у глядацькій залі їх не буде. Найближчі люди учасника лишаться у рідному селі й вболіватимуть за сина біля екрану телевізора.

"Їхня відсутність загартовує. Ти знаєш, що маєш виживати й бути сильнішим характером і думками", - розповів Михайло.

Кому з команду Тамари Гвердцителі вдасться потрапити до другого "живого ефіру" у повному складі, дізнаємося в неділю о 21.00 у "Голосі країни. Перезавантаження".