Повня у грудні: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл на Повний місяць 27 грудня
Freepik

Чого чекати всім знакам зодіаку у день Повного місяця 27 грудня?

Поділитися:

27 грудня настає Повня — місяць набуває своєї максимальної фази та енергії переповнюватимуть простір. Чому варто бути дуже обережними зі своїми бажаннями, які існують перестороги та чого чекати від дня Повного місяця усім знакам зодіаку, розповідає відома астрологиня. Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Повню 27 грудня від відомої астрологині Анжели Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГороскоп на грудень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Повний місяць 27 грудня

Гороскоп на Повню Овен

27 грудня Повня завершує місячний цикл у 4 домі сім'ї. Отримаєте новини про родичів та помешкання. Тема батьків буде актуальною. Ймовірний переїзд. Справи, пов'язані з громадянством, стануть яснішими. Нарешті закінчите ремонт та купите нові меблі та декор. Завітають гості.

Гороскоп на Повню Телець

27 грудня Повня завершує місячний цикл у 3 домі спілкування. Отримаєте нову інформацію про братів та сестер. Ймовірна короткочасна поїздка. Щось станеться з вашим транспортом. Здобудете корисні навички.

Гороскоп на Повню Близнюки

27 грудня Повня завершує місячний цикл у 8 домі. Тема фінансів буде активна весь місяць. Якщо очікуєте гроші, то наприкінці грудня ви їх отримаєте. Ваша система цінностей зазнає змін. Будете більше любити себе.

Гороскоп на Повню Рак

27 грудня Повня завершує місячний цикл у вашому знаці, 1 домі. Ви станете яскравими та помітними. Буде якась емоційна подія, наприклад, пропозиція одруження чи публічний виступ. Особливо це буде відчутним для тих, у кого асцендент у 4 градусі Рака, або день народження 23-30 червня.

Гороскоп на Повню Лев

27 грудня Повня завершує місячний цикл у 12 домі приватності. Поїдете на усамітнений відпочинок. Новий рік проведете з найближчими людьми. Таємниці стануть відомими. У вашому житті щось дійде кінця, і від цього стане легше. Сприятливий час для детоксу.

Гороскоп на Повню Діва

27 грудня Повня завершує місячний цикл у 11 домі майбутнього і мрій. Ви чітко побачите власні плани, знатимете напевне, чого хочете. Отримаєте прибуток або винагороду за минулі зусилля. Робота в інтернеті буде продуктивною. У дружніх стосунках станеться кульмінація: примирення або сварка. Ви відвідаєте людні заходи, наприклад, концерт, семінар, конференцію.

Гороскоп на Повню Терези

27 грудня Повня завершує місячний цикл у 10 домі кар'єри та досягнень. Місяць "висвітить" робочу ситуацію. Ви отримаєте винагороду за свої зусилля. Станете помітними та популярними. Питання щодо вашого статусу будуть розв'язані. Точно знатимете свою наступну мету.

Гороскоп на Повню Скорпіон

27 грудня — Повне місячне затемнення в 9 домі гороскопа, що принесе ясність у ваше життя. У цей період можливі відрядження за кордон, зміна місця проживання або просто подорожі до інших країн.

Гороскоп на Повню Стрілець

27 грудня Повня завершує місячний цикл у 8 домі грошей. Будуть новини щодо фінансів партнерів. Можливе зачаття дитини. Плоди ваших інвестицій нарешті прийдуть. Завершите співпрацю з бізнес-партнером. Ймовірна перевірка на роботі. Почнете більше довіряти близькій людині, або ж розстанетеся. Сприятливий час для роботи з психологом.

Гороскоп на Повню Козоріг

27 листопада Повний місяць у 6 домі роботи. Повня висвітить робочі питання. Ви зміните місце роботи. Тверезо оціните ситуацію. Проблеми зі здоров'ям стануть очевидними. Гарний час для покращення режиму та відмови від шкідливих звичок.  

Гороскоп на Повню Водолій

27 грудня Повний Місяць пройде у вашому 6 домі гороскопа, що пов'язаний з роботою, здоров'ям, режимом і повсякденним життям. У цей період вам варто звернути увагу на ваші обов'язки у повсякденному житті. Повний місяць являє собою кульмінацію якогось питання в цій сфері.

Гороскоп на Повню Риби

27 грудня Повня завершує місячний цикл у 5 домі любові. Усі аспекти стосунків будуть ясними. У вас спадуть "рожеві окуляри". Можливий любовний трикутник. На вас очікує серйозне рішення. Будуть новини про дітей, ви пишатиметесь ними. Потіште себе поїздкою чи святом. 

Як вибрати якісні шоколадні цукерки – Знаю-споживаю. Дивіться у "Сніданку з 1+1",  що виходить по буднях з 6:30 до 9:30 на "1+1 Україна":

Новини по темі